Çerçevesiz monitör önerisi

zazalpha

Hectopat
Daha fazla  
2. monitör olarak 24 inç bir monitör araştırıyorum. Fotoğraftaki monitörü beğendim çünkü bendeki G6 OLED ile neredeyse aynı çerçeve tasarımına sahip, 4.000 TL fiyatı var. Başka önerilere de açığım.

Dosya Ekleri

• IMG_3785.png
    IMG_3785.png
    238,3 KB · Görüntüleme: 19
2. monitör olarak 24 inç bir monitör araştırıyorum. Fotoğraftaki monitörü beğendim çünkü bendeki G6 OLED ile neredeyse aynı çerçeve tasarımına sahip, 4.000 TL fiyatı var. Başka önerilere de açığım.

Bence o fiyata

24G42e​

Stokunu bekleyin, veya Lenovo'nun 180 Hz modellerine bakabilirsiniz şu an indirimleri var IPS olmasına dikkat edin.

Bence o fiyata

24G42e​

Stokunu bekleyin, veya Lenovo'nun 180 Hz modellerine bakabilirsiniz şu an indirimleri var IPS olmasına dikkat edin.
hocam alt çerçevesi dahil çerçevesiz model arıyorum g6 oledin kasasına benzer fotoğrafta attığım model gibi

hocam alt çerçevesi dahil çerçevesiz model arıyorum g6 oledin kasasına benzer fotoğrafta attığım model gibi
İsteğiniz garipmiş, İsteğinize göre fotoğraftaki üründen pek başka bir şey bulunup bulunmayacağını bilmiyorum.

İsteğiniz garipmiş, İsteğinize göre fotoğraftaki üründen pek başka bir şey bulunup bulunmayacağını bilmiyorum.
2. monitörü dik kullanacağım. kasa benzerlikleri olarak kombinleyeceğim için alt kısmı çerçevesiz olsun istedim.

Dosya Ekleri

• IMG_3803.jpeg
    IMG_3803.jpeg
    85,8 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_3802.jpeg
    IMG_3802.jpeg
    238,9 KB · Görüntüleme: 8

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı