zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.230 Makaleler 2 Çözümler 16 7 Temmuz 2020 #11 cengover_ekin dedi: Ne kadar süre sonra kapanıyor? Sadece gönderi düzenlenmeye kapanıyor, değil mi? Konuya bir şeyler yazabiliyoruz yine de, değil mi? Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 10 15 dk galiba daha kısada olabilir. Evet gönderi düzenlemeye kapanıyor yazı yazılabiliyor.
cengover_ekin dedi: Ne kadar süre sonra kapanıyor? Sadece gönderi düzenlenmeye kapanıyor, değil mi? Konuya bir şeyler yazabiliyoruz yine de, değil mi? Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 10 15 dk galiba daha kısada olabilir. Evet gönderi düzenlemeye kapanıyor yazı yazılabiliyor.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 7 Temmuz 2020 #12 zKEBAB dedi: Yaklaşık 10 15 dk galiba daha kısada olabilir. Evet gönderi düzenlemeye kapanıyor yazı yazılabiliyor. Genişletmek için tıkla... 30 dakika oldu, halen düzenlemeye açık gönderi. Şimdi denedim, bir nokta ekleyip çıkardım, çalışıyordu.
zKEBAB dedi: Yaklaşık 10 15 dk galiba daha kısada olabilir. Evet gönderi düzenlemeye kapanıyor yazı yazılabiliyor. Genişletmek için tıkla... 30 dakika oldu, halen düzenlemeye açık gönderi. Şimdi denedim, bir nokta ekleyip çıkardım, çalışıyordu.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.230 Makaleler 2 Çözümler 16 7 Temmuz 2020 #13 cengover_ekin dedi: 30 dakika oldu, halen düzenlemeye açık gönderi. Genişletmek için tıkla... Onaylanmadan önceki zamanı da sayıyor 30 dakika olmadı daha.
cengover_ekin dedi: 30 dakika oldu, halen düzenlemeye açık gönderi. Genişletmek için tıkla... Onaylanmadan önceki zamanı da sayıyor 30 dakika olmadı daha.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 7 Temmuz 2020 #14 zKEBAB dedi: Onaylanmadan önceki zamanı da sayıyor 30 dakika olmadı daha. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl yapmamız gerekiyor? Nasıl bir yol izlesek sağlıklı olur?
zKEBAB dedi: Onaylanmadan önceki zamanı da sayıyor 30 dakika olmadı daha. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl yapmamız gerekiyor? Nasıl bir yol izlesek sağlıklı olur?
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.230 Makaleler 2 Çözümler 16 7 Temmuz 2020 #15 cengover_ekin dedi: Peki nasıl yapmamız gerekiyor? Nasıl bir yol izlesek sağlıklı olur? Genişletmek için tıkla... Blog olarak açarsan ekleme yapabilirsin bu sayede konu hep güncellenir.
cengover_ekin dedi: Peki nasıl yapmamız gerekiyor? Nasıl bir yol izlesek sağlıklı olur? Genişletmek için tıkla... Blog olarak açarsan ekleme yapabilirsin bu sayede konu hep güncellenir.
GungorMemis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 2.062 Çözümler 11 Yer Türkiye 7 Temmuz 2020 #16 Eski laptopum için hızlı ve stabil dağıtım hangisidir?
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.230 Makaleler 2 Çözümler 16 7 Temmuz 2020 #17 GungorMemis dedi: Eski laptopum için hızlı ve stabil dağıtım hangisidir? Genişletmek için tıkla... Mint, Kubuntu olabilir.
GungorMemis dedi: Eski laptopum için hızlı ve stabil dağıtım hangisidir? Genişletmek için tıkla... Mint, Kubuntu olabilir.
GungorMemis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 2.062 Çözümler 11 Yer Türkiye 7 Temmuz 2020 #18 ISO kaç GB?
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 7 Temmuz 2020 #19 zKEBAB dedi: Blog olarak açarsan ekleme yapabilirsin bu sayede konu hep güncellenir. Genişletmek için tıkla... Madem öyle, blog açayım. Ancak bu konuda burada dursun. Buradan bilgi alışverişinde bulunuruz. Yeni rehber hazırlayanlar buraya yazarlar. Daha önceki bildiğiniz rehberleri de buraya eklerseniz blog gönderisine eklerim?
zKEBAB dedi: Blog olarak açarsan ekleme yapabilirsin bu sayede konu hep güncellenir. Genişletmek için tıkla... Madem öyle, blog açayım. Ancak bu konuda burada dursun. Buradan bilgi alışverişinde bulunuruz. Yeni rehber hazırlayanlar buraya yazarlar. Daha önceki bildiğiniz rehberleri de buraya eklerseniz blog gönderisine eklerim?
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.230 Makaleler 2 Çözümler 16 7 Temmuz 2020 #20 GungorMemis dedi: ISO kaç GB? Genişletmek için tıkla... Download Kubuntu | Kubuntu Download - Linux Mint Sİtesinden bakabilirsiniz.
GungorMemis dedi: ISO kaç GB? Genişletmek için tıkla... Download Kubuntu | Kubuntu Download - Linux Mint Sİtesinden bakabilirsiniz.