cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 13 Kasım 2020 #31 292941 dedi: @cengover_ekin ilk konunun bir rehber olduğuna şaşırmadım. Genişletmek için tıkla... Rehber değil de rehberler derlemesi yapmaya çalışmııştım. Ama konular sonradan düzenlenemiyormuş, onu bilmiyordum. cengover_ekin dedi: Halen düzenleme yapılabiliyor. Bir nokta ekledim. Genişletmek için tıkla... Burada da üstün problem çözme yeteneklerimle kaç dakika içerisinde düzenlenebildiğini bulmaya çalışıyormuşum.
292941 dedi: @cengover_ekin ilk konunun bir rehber olduğuna şaşırmadım. Genişletmek için tıkla... Rehber değil de rehberler derlemesi yapmaya çalışmııştım. Ama konular sonradan düzenlenemiyormuş, onu bilmiyordum. cengover_ekin dedi: Halen düzenleme yapılabiliyor. Bir nokta ekledim. Genişletmek için tıkla... Burada da üstün problem çözme yeteneklerimle kaç dakika içerisinde düzenlenebildiğini bulmaya çalışıyormuşum.
2 292941 Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 2.659 Makaleler 6 Çözümler 15 13 Kasım 2020 #32 cengover_ekin dedi: Rehber değil de rehberler derlemesi yapmaya çalışmııştım. Ama konular sonradan düzenlenemiyormuş, onu bilmiyordum. Burada da üstün problem çözme yeteneklerimle kaç dakika içerisinde düzenlenebildiğini bulmaya çalışıyormuşum. Genişletmek için tıkla... Bir nokta koymak için konuyu düzenlemek...
cengover_ekin dedi: Rehber değil de rehberler derlemesi yapmaya çalışmııştım. Ama konular sonradan düzenlenemiyormuş, onu bilmiyordum. Burada da üstün problem çözme yeteneklerimle kaç dakika içerisinde düzenlenebildiğini bulmaya çalışıyormuşum. Genişletmek için tıkla... Bir nokta koymak için konuyu düzenlemek...
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 13 Kasım 2020 #33 Benden bir gun once katilmissiniz. Ilk konunuzun rehber olmasi cok guzel. Edit : Karistirdim galiba.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 13 Kasım 2020 #34 vermillionp2 dedi: Benden bir gun once katilmissiniz. Ilk konunuzun rehber olmasi cok guzel. Edit : Karistirdim galiba. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, doğru. Bir gün önce katılmışım.
vermillionp2 dedi: Benden bir gun once katilmissiniz. Ilk konunuzun rehber olmasi cok guzel. Edit : Karistirdim galiba. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, doğru. Bir gün önce katılmışım.
illedelinux Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.912 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #35 Debian sıfırdan kurulum. Mageia sıfırdan kurulum. Fedora sıfırdan kurulum. Ubuntu sıfırdan kurulum. Arch sıfırdan kurulum.
Debian sıfırdan kurulum. Mageia sıfırdan kurulum. Fedora sıfırdan kurulum. Ubuntu sıfırdan kurulum. Arch sıfırdan kurulum.