Çeşitli W10 Modlu ISO deneyimlerim ve Valorant FPS değerleri

1709'da ne gibi sorunlar var? Sürücü sıkıntısı var mı? Çünkü sürücüler genelde Microsoft Store uygulamaları falan indiriyor Realtek kontrol falan gibi.

Edit: RTX 3000 serisi desteklenmiyormuş bu harika. En azından indirmekle uğraşmayacağım.

Valorant'ın anti cheati çok katı olduğu için bu modlu ISO'larda bir ban sorunu olabilir mi? 3 partiye girer mi rekos v0.4 kurmayı düşünüyorum

Valorant'ın anti cheati çok katı olduğu için bu modlu ISO'larda bir ban sorunu olabilir mi? 3 partiye girer mi rekos v0.4 kurmayı düşünüyorum.

Galiba on aydır Ghost Spectre kullanıyorum, tam emin olmasam da bir yıl bile olmuş olabilir. Ben Ghost Spectre ile bir anti cheat sorunu yaşamadım.

Valorant'ın anti cheati çok katı olduğu için bu modlu ISO'larda bir ban sorunu olabilir mi? 3 partiye girer mi rekos v0.4 kurmayı düşünüyorum.

RekOS kullanıyorum herhangi bir ban veya hata almadım.

5-6 Ay olması lazım doğru hatırlıyorsam.

Hala kullanan var mı? .NET 4.8 hatası var mı yok mu onu soracaktım. Biri benim için Visual Studio kurabilir mi? Eğer sorun yoksa bu sürüme geçeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…