Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Windows ara tuşu çalışmıyor konusunun biraz daha farklı hali ve onu çokça kez öne çıkardığım halde cevap gelmediği için bu konuya açma ihtiyacı duydum. Sorun başlıktaki gibi. Ara ara görev çubuğu, klavyedeki Windows tuşu çalışmıyor. Bunun sebebi ne olabilir ve çözümü var mı?
sosyal'de binlerce cevapsız konu ve soru bulunmakta. Birçok kişi buraya aradığı cevabı bulmak için geliyor ama bazen açılan konular yeni konular arasına girmiyor veya çok hızlı konu onaylama zamanlarında arada kaynayıp gidiyor.
Cevapsız konular sekmesinden başlayalım. Hiç mesaj atılmamış konu ve soruların olduğu bölüme buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Şimdi gelelim sadece bir kategorideki cevapsız konuları nasıl göreceğimize.
Sosyal anasayfasında birazcık aşağıya inince kategoriler başlıyor. İstediğinize tıklayıp açın. Ben örnek vermek için "ekran kartı" kategorisine tıkladım. Açılan sayfada filtreleme yapmamız gerekiyor.