Yenilen dayak sonrasında ne yapılmalı?

amortikazim412

Yoctopat
Arkadaşlar merhaba olayın üstünden 1 ay geçiyor ama bir türlü unutamıyorum. Sebebi bana kalsın lise son sınıfım okulda haksız olduğum bir konudan fiziksel olarak yetersiz olduğum için dayak yedim ve rezil oldum. Tüm arkadaşlarım bana haksızım diye muhabbeti kestiler falan şuan selamımı bile almıyor kimse. Ne yapmalıyım?

Hangi şehirdesin dostum eğer yardım edebileceksem ederim sokakta gördüğün herhangi bir adam değilim 4 5 senelik MMA'cıyım.

Hocam konuyu neden hemen gel dövelim haksız bir konuda dayağını yemiş bunda karşı taraf haklı diyor hocamız zaten bu kadar kasılmamalı.

Arkadaşlar merhaba olayın üstünden 1 ay geçiyor ama bir türlü unutamıyorum. Sebebi bana kalsın lise son sınıfım okulda haksız olduğum bir konudan fiziksel olarak yetersiz olduğum için dayak yedim ve rezil oldum. Tüm arkadaşlarım bana haksızım diye muhabbeti kestiler falan şu an selamımı bile almıyor kimse. Ne yapmalıyım?

Hocam eğer gerçekten affedilmeyecek bir olay değil ise gidin özür dileyin faziletli insanlarsa kabul ederler.

Hocam konuyu neden hemen gel dövelim haksız bir konuda dayağını yemiş bunda karşı taraf haklı diyor hocamız zaten bu kadar kasılmamalı.
Hangi şehirdesin dostum eğer yardım edebileceksem ederim sokakta gördüğün herhangi bir adam değilim 4 5 senelik MMA'cıyım.
Hocam öncelikle niyetin için sağol, fakat zaten haksız olduğum konuyu uzatmak istemiyorum. Birincisi okulda artık herkes bana mesafeli oldu en yakın dostlarım bile. İkincisi olay her yerde dillenecek illa ki çünkü haksız olma sebebim baya namus sebebi yani ağzımızı tutamadık ondan haksızım.

Hocam eğer gerçekten affedilmeyecek bir olay değil ise gidin özür dileyin faziletli insanlarsa kabul ederler.
Hocam özürle kapanacak olduğunu sanmıyorum olay zaten uzamayacak bir daha kavga çıkmaz. Kaybettiğim arkadaşlarım da umrumda değil. Ben bu olayı etkisini nasıl üzerimden atarım leke gibi kaldı şuan.

Hocam özürle kapanacak olduğunu sanmıyorum olay zaten uzamayacak bir daha kavga çıkmaz. Kaybettiğim arkadaşlarım da umurumda değil. Ben bu olayı etkisini nasıl üzerimden atarım leke gibi kaldı şu an.

Son senenmiş zaten. Derslerine odaklan, sınavına çalış.

Hocamın dediği gibi dersinizi çalışın geçin benim de böyle bir arkadaşım böyle bir olay yaşatı bize bizde küstük yani atlatamasınız.

Hocamın dediği gibi dersinizi çalışın geçin benim de böyle bir arkadaşım böyle bir olay yaşatı bize bizde küstük yani atlatamasınız.
Keşke beynimi sıfırlayabilsem. Unutmak istediğim okadar olay var ki. Üstüne dost kazığı sırttan vurma terketme de ekleniyor. Bir de üstüne üstlük adam vuruyor ben karşılık veremiyorum baya bi ezildim. Çok kötü hissediyorum.

Kim bilir ne konuda haksızsın da millet senle muhattabı kesti, Neyse dediğin gibi bu sende kalsın. Zaten son senen ve ara tatile de biraz az kaldı. Boşver sınavına çalış hem bu konuyu az da olsa unutursun hem de okuldakilerde az buz unutur sonra senle az da olsa konuşurlar.

Kim bilir ne konuda haksızsın da millet senle muhattabı kesti, Neyse dediğin gibi bu sende kalsın. Zaten son senen ve ara tatile de biraz az kaldı. Boşver sınavına çalış hem bu konuyu az da olsa unutursun hem de okuldakilerde az buz unutur sonra senle az da olsa konuşurlar.
Konu ağzımı tutamamam birkaç karşı cinsle ilgili yorum yapmam ve bunu yakın dediğim arkadaşlarımdan birinin karşı tarafa iletmesi. Zaten bu arkadaşlarla olaylarımız oluyordu fakat biraz kuyumuzu kazdılar. Zaten haksız olduğumu belirtiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı