Satılık Çevre birimleri 1100 TL

Fırat MACİT

Hectopat
Katılım
10 Ağustos 2015
Mesajlar
55
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
  • RazerTiamat 7.1 kulaklık
  • Asus phoebus solo ses kartı
  • Cool Master Evo Tx3 işlemci soğutucusu
  • Dark subzero 600w kasa
  • Razer Sabertooth Gamepad
  • Snopy gamepad

Bu ürünlerin hepsine birden 1100 TL talep ediyorum. Elimden çıksın artık diye Ankara'dan elden alabilirsiniz. Kulaklık ses kartı işlemci soğutucusu Snopy gamepad faturalıdır. Kasanının da online faturası maille alınabilir. Razer Sabertooth Gamepad 6-5 ay önce dnr dan alınmıştır. Ama faturasını kaybettim isim numara verilerek garantiye verilebilir ilerde bir gün sıkıntı çıkarsa.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Konuda 1100TL yazıyor ama başlıkta 100TL. Doğrusuyla değiştirin. İyi satışlar.
Teşekkür ederim aksilik olmuş sağolun değiştirme yerini bilmiyorum ama.

Gerçi çevre birimleri de yazmamıştım. Ama neyse arkadaşlar kusura bakmayın başlıkta eksik kalmış 1100 olacak tekliflere de açığım. Sizde aklınızdakini yazın ama ölücülük yapmadan.
 
Ayrı ayrı satıyorsanız fiyatları nedir ?
 
Gamepade o kadar para verceğeme paralı 20 lik yapar mause'yi üstüne koyar oynarım bez 200 milyon olurmu yanlış düşünüyosun.
 
Gamepade o kadar para verceğeme paralı 20 lik yapar mause'yi üstüne koyar oynarım bez 200 milyon olurmu yanlış düşünüyosun.
Yanlış düşünüyorsun derken olayı anlamadım ürünü sattım diyorum 200 ylye 200 tlye alın demiyorum ki sıfırı dnr da 387 onu da geçtim bence buna bu kadar verilir parasını sonuna kadar hakediyor gibi birşey mi yazmışım ne ilginç ilginç yorumlar yapıyorsunuz anlamadım vallahi.
 
Gamepad ne kadar?

Modelini yazar mısınız?
 

Geri
Yukarı