Çevremde çok fazla zorba insanlar var

Yo.

Güç bence kardeş güç kimdeyse adalet onda bu devirde.

Onları hiç takma duymuyormuş gibi yap, sen onlardan korktuğunda onlar daha fazla üzerine gelecek.

Reis yerinde olacağım var ya bunların her birini evine kadar takip ederim annelerinin babalarının ismini falan öğrenirim bulaşmaya kalkınca babasının veya annesinin ismini söyleyip bak söylerim ha Ahmet amcaya gibi. Bir şey yapamazlar.

Yaşım 14 kilom 41 boyum 1.59
Maddi durumum orta.
Belirli çevre derken anlamadım.

Şimdi arkadaşım sana üzülerek söylüyorum zarganasın, gidip bir 55-70 kilo ol sonra kas yap 1-2 gün yapıp salma büyümüyor oram buram diye uzun zaman yapan gerek.

Benim oturduğum yerde de maalesef ki bu tür insanlar var takmamaya çalışın uğraşır dururlar ve bir süre sonra giderler ben çareyi dışarı çıkmamakta buluyorum.

Belalarını arıyorlar yeminle. Ama zaten bu keko hareketleri zamanı gelince onların başına fena patlıyor
Benim oturduğum yerde de maalesef ki bu tür insanlar var takmamaya çalışın uğraşır dururlar ve bir süre sonra giderler ben çareyi dışarı çıkmamakta buluyorum.

En güzeli evde oturup bilgisayar oynamak hocam, hatasızz aktivite. En azından kafa rahat oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…