Çevremde vakit geçirecek hiç kız yok

ASSASSIN0147

Kilopat
Makaleler
1
Bu durum beni rahatsız ediyor. 1 seneden fazladır sevgilim yok arkadaşım da yok, vakit geçirecek kimse yok. kuzenlerimin biri meşgul sürekli biri de uzakta okuyor. kimse yardımcı olamıyor ben de bir şeyler yapamıyorum. spora gidiyorum. tanışılacak hiç kız yok. Instagram'dan olmuyor.

24 yaşındayım, üniversite arkadaşlarım okuduğum yerde yaşıyor oraya da gidemem gitmek de istemiyorum. Delirme noktasına geldim, duvarları yumruklayasım geliyor.

Bu durum beni rahatsız ediyor. 1 seneden fazladır sevgilim yok arkadaşım da yok, vakit geçirecek kimse yok. Kuzenlerimin biri meşgul sürekli biri de uzakta okuyor. Kimse yardımcı olamıyor ben de bir şeyler yapamıyorum. Spora gidiyorum. Tanışılacak hiç kız yok. Instagram'dan olmuyor.

24 yaşındayım, üniversite arkadaşlarım okuduğum yerde yaşıyor oraya da gidemem gitmek de istemiyorum. Delirme noktasına geldim, duvarları yumruklayasım geliyor.

Böyle beklersen tabii olmaz. Kızlarla konuşmalısın.

Bu durum beni rahatsız ediyor. 1 seneden fazladır sevgilim yok arkadaşım da yok, vakit geçirecek kimse yok. kuzenlerimin biri meşgul sürekli biri de uzakta okuyor. kimse yardımcı olamıyor ben de bir şeyler yapamıyorum. spora gidiyorum. tanışılacak hiç kız yok. Instagram'dan olmuyor.

Üniversitedeki kızlardan biriyle güzel bir iletişim başlatarak yakın arkadaş olmaya çalışabilirsin veya birinin yanına gidip "Selam nasılsın? Bir kahve içelim mi?" demek çok zor olmamalı.

Çalışma hayatına atılabilirsin. Bir kafede part time iş bile bulsan sosyal çevren olur. "Oraya da gidemem, gitmek de istemiyorum" şu düşünce hiç sağlıklı değil, oturduğun yerde kimse mesaj kutuna "seninle olmak istiyorum" diye mesaj atmaz.

Cidden kafa yoracak başka bir şey bulamadınız mı? İsterseniz anime kızı bulalım? Veya Jett'i falan ayarlayalım?

50dbdb494e775595d52166c73775b5d4.jpg
download.jpg

connected2 me uygulamasını kur. Yaşadığın şehirdeki kızlar ile konuşabilirsin bu uygulama ile. Arama kısmına yaşadığın şehiri yazıyorsun ve yazdığın şehirdeki uygulamayı kullanan insanları listeliyor. Daha fazla hatuna ulaşmak istiyorsan eğer paran varsa premium üyelik alırsın. Yoksa premium üyelerden rica et yaşadığın şehirdeki kızları filtreleyip sana kullanıcı adlarını ekran görüntüsü olarak atarlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı