Ceza sebebim nedir ve neden ceza aldım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ReTinaS

Kilopat
Katılım
29 Haziran 2014
Mesajlar
758
Makaleler
1
Çözümler
2
Merhabalar,
Konulara cevap yazamadığımı görünce birde baktım ki ceza almışım. Ceza nedeni "Türkçenin kullanımı" bana bu ceza hangi yazıma verildi ? Son mesajlarım kasıtlı bi kelime bulamadım. Konuyu açma nedenim sanki sebep yokken ceza almam gibi ve merak ediyorum. Mesaj gönderemediğim için konu açmak zorunda kaldım.
Ayrıca ceza açıklamasına uzaklaştırıldığımız yorumun link'i veya yanlış yaptığımız yer eklenirse daha faydalı olacağı kanaatindeyim. Evet ben hangi mesajıma göre uzaklaştırıldım ?
 
Katılıyorum. Bende bir iki kere yanlış bilgilendirmeden ceza aldım. İyi de yanlış bilgi veriyorsam nerede vermişim gösterinde bir daha aynı hatayı yapmayayım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kuralları okuyun, hata yapmazsınız'' diyor site yöneticileri. Sizde öyle yapın. ;)
 
Ceza ile birlikte hangi mesajdan ceza aldığımızın açıklaması güzel olurdu.
 
Ben de kullanmamaktan korkuyorum çünkü Türkçe sınavında kompozisyondan 30 puansa 15 puan alabiliyorum.
 
Beyler, ağalar bu forum Türkiye'nin aynasıdır.

Açtığınız bu konu gibi çokca konu var. Bir tarafta, bu gibi konuları açarak cezayı gündeme getirenler, diğer tarafta da yönetici beyler. Bir de yöneticilere yağcılık yapan komik bir gurup var. Çözüm makamı yok. Çözen yok. Fazla yazarsanız kapı gösterilir. Örnek çok. Tuz kokmuş yani.

Hiç bir yabancı forumda bu tür konu göremezsiniz. Bizlere özel.

Demokrasi sorunumuz var.
Eğitim ve kültür sorunumuz var.
İlkeli olmak-olmamak gibi bir sorunumuz var.
Sevgi ve sevgisizlik sorunumuz var.
Var da var yani.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye burada suçlu sen misin ben miyim? Türkçen kötüyse bunu düzeltmen gerek kardeşim. Mümkünse Türkçeni düzelt daha sonra forumlarda takıl (y)

Şahsen ben öyle yaptım. Yaklaşık 1 ay kadar uzaklaştırıldım. Uzaklaştırma sürecinde hırs yapıp Türkçe mi geliştirdim. Hala ufak tefek hatalar yapıyorum. Ancak yaptığım cevabın altında bulunan "Düzenle" butonunu kullanıyorum. Bu buton zaten yaptığımız hataları düzeltmek amaçlı konulmuş bir butondur.

Sana önereceğim tek şey yazılarını yazdıktan sonra tekrar okuman ve hatan var ise bu hatanı düzeltmen. Bu uygulama sayesinde ceza almanı engelleyebilirsin.


İyi Geceler...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı