Cezalar uyarı tablosuna göre verilmiyor

Satan arkadaşa dememiştim. O kadar da değil.
Sonuçta o kelime mesajınızda var. Olsun olmasın bir kişiye öyle hitapta bulunamazsınız.

Yaranmak için böyle kurallar gereksiz demeyin. ☝🏼
Yaranmak için dediysem konuya bu tarz şeyler yazmazdım. Ben moderasyonun hatasını söyleyerek yaranıyorum. :)

İlk önce ben sizin dediğiniz kelimeyi bilmiyordum. Şimdi sizden öğrendim. Aldığınız cezanın cümlesini paylaşabilir misiniz?
 
Son düzenleme:
İlk önce ben sizin dediğiniz kelimeyi bilmiyordum. Şimdi sizden öğrendim. Aldığınız cezanın cümlesini paylaşabilir misiniz?
Sayın ustam sen gerçekten benim yazdığım cümlelerin sadece sonunu okuyorsun. 🥲

Bir iki tane örnek verdim. Ben takmıyorum canları sağolsun. Banımızı alıp gidiyoruz yeri geliyor. Bu da beni eğlendiriyor açıkçası. ☝🏼🎭

Çünkü verdiğim örnekleri bizzat yaşayan olduğum için kendinizi anlatmaya çalışmak bu mecra için sizi daha da haksız yapıyor. 😊
 
Çünkü verdiğim örnekleri bizzat yaşayan olduğum için kendinizi anlatmaya çalışmak bu mecra için sizi daha da haksız yapıyor.
Haksız yapmıyor. En fazla yetkililer biraz bana karşı sinirli olabilir veya sevmiyor olabilirler. Bana örnek gerekmiyor, bana gerçekten gereksiz yere ceza yemen gerekiyor.
Bir iki tane örnek verdim. Ben takmıyorum canları sağolsun.
Örneğinizi detaylıca açıklarsanız, haklı olduğunuzu düşünebilirim. Mesela ben bu konuda açıklamışım. O tarz bir açıklama yapmanızı bekliyordum.
Birine deseydim zaten burada dediğimi söylemezdim.
Birisine demeniz gerekmiyor. O kelime mesajda bulunmaması gerekiyor. Ben şimdi hakaret içeren bir mesaj atsam ama kimseye etiketleyerek ve alıntılayarak yapmadım. O mesaj hakaret içermediğini göstermiyor.
 

Geri
Yukarı