Ceza'nın bitmesi ancak yetkilerin gelmemesi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
Eskişehir Odunpazarı
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Salı günü ceza aldım. Yaklaşık 1 hafta olucak. Cezam olmamasına karşın her hangi bir şey yapamıyorum. Asıl hesabım Mehmet Akif Ersoy dır. Buraya mesaj atmıştım Bize Ulaşın | Technopat Sosyal ama geri dönülmedi. Bende 2. bir hesap açmak zorunda kaldım. Bu hesabı silebilirsiniz. Ama lütfen 2. hesap açtın diye gene ceza vermeyin. Yoksa iletişime geçemiyorum. Dediğim gibi "Bize ulaşın" kısmına da mesaj atmama rağmen hiç bir sonuç alamadım.

Son olarak bu hesabın doğum tarihi doğru diğerinin yanlış onuda düzeltir iseniz sevinirim.

Banlanınca yöneticiler ile iletişime geçilememesi kötü bir durum savunma bile yapamıyorsunuz.
Düzenleme yapılması gerek. Bunun dışında rapor özelliğide kapatılıyor. Yazım hatası rapor özelliğini engellememeli.

@Silinen üye Üyemiz haksız bir duruma rağmen sakin bir şekilde bu başlığı açmış ve yardımcı olmaya çalıştık. Çoklu üyelikten ceza almadı, çevrimdışı olduğu için cevap veremedi sadece. Raporlama halen daha mevcut. Sizi ilgilendirmeyen bir konuya yaptığınız gereksiz mesajınız hayırlı olsun.

Üye olur iken bu siteyi bir daha kullanmam diye doğum tarihini sallamıştım. Sonra baya kullanmaya başladım. Doğum tarihini değiştirmek için yetkililer ile iletişime geçin diyordu bir yerde. Ayarlara baktım belki ben ayarlayabilirim diye ama beceremedim. Asıl doğum tarihim ise 19/Aralık(12)/2000'dir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı