CF Moto 400nk vs Dominar 400 UG

josephsener

Kilopat
Yer
İstanbul
Şu anda pulsar ns 200 Abs'ye sahibim. Yakın zamanda motoru yükseltmeyi düşünüyorum. Şu anki ekonomide ortalama 100-105 bin gibi bir bütçem var. Bu iki motor arasında kaldım. 400nk çift silindir ve daha güzel göründüğü için oraya kayıyorum fakat Bajaj'ın servisi ve parça ucuzluğundan dolayı tam olarak da emin değilim bunun yanında 400nk çift silindir olduğu için biraz daha fazla yakıyor :) her gün işe git gel yapıyorum biraz cebimi yakacak gibi. Fikirlerinizi bekliyorum.

Bajaj kronik krank sorunlarını halletti mi tam emin değilim, bunu hesaba kat dostum ama bana göre hâlâ günümüz türkiyesinde binilebilecek en iyi F/P motor markasından biri bajaj. Çift silindir mevzusu ve yakıt olayı da malum, ülkemiz yakıt konusunda acımıyor.

400nk biraz daha performanslı ve görünüş açısından daha hoş, kronik sorun dışında bir kazaya karışmazsan Allah korusun, parça ucuzluğunu da pek dert etmene gerek yok dediğim gibi yakıtı düşün.

Tercihim 400NK olurdu.

Her iki motoru da Bajaj üretiyor bildiğim kadarı ile, hatta KTM, Kawasaki de de aynı motor kullanılıyor.
Biri Çin diğeri Hint, be ben ikisi arasında Hint'i seçerdim şahsen. CF 400NK'nın çok daha şık göründüğünde hemfikiriz ama Dominar daha iri daha kalıplı ve kaliteli duruyor ikisini yan yana koyup inceleyince.

Bu arada 400NK kullanmadım ama dediğin gibi yakıtı fazla olması bir eksi ama titreşiminin az olacağı da bir artı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı