CFMOTO 450sr alınır mı?

Sametcann

Hectopat
Daha fazla  
2 yıldır A2 ehliyetim var 1 yıl 125'lik scooter 6 7 ayda vitesli CG sürmüşlüğüm var ama hızlı bir makine istiyorum. 200 210 arası bütçem var. CF450sr almayı düşünüyorum. İntenette biraz araştırdım yağ pompası arıza yapıyormuş galiba. Başka kronik bir sıkıntısı var mıdır? Aldığıma pişman eder mi?

Tavsiye etmem yağ pompası arızası yaşayan kişileri her gün görüyorum. Gidişi görünüşü çok güzel de uğraşırım diyorsanız alabilirsiniz. Ben olsam R25 alırdım tabi büyük konuşmamak gerek 450SR da çok hızlı ve tasarımı iyi.

Tavsiye etmem yağ pompası arızası yaşayan kişileri her gün görüyorum. Gidişi görünüşü çok güzel de uğraşırım diyorsanız alabilirsiniz. Ben olsam R25 alırdım tabii büyük konuşmamak gerek 450sr da çok hızlı ve tasarımı iyi.

R25 güzel motorda çok para + temizini bulmakda önemli o yüzden sıfır olsun dedim.

2024 modellerinde bu problem yok yağ soğutucusu patlaması gibi 100 motordan 4-5 tane fakat kullanım şekline göre de değişkenlik gösterebilir.
Sağolasın bakalım alırsak görecez ne gibi sorunlarla karşılaşcaz

2 yıldır A2 ehliyetim var 1 yıl 125'lik scooter 6 7 ayda vitesli CG sürmüşlüğüm var ama hızlı bir makine istiyorum. 200 210 arası bütçem var. CF450sr almayı düşünüyorum. İntenette biraz araştırdım yağ pompası arıza yapıyormuş galiba. Başka kronik bir sıkıntısı var mıdır? Aldığıma pişman eder mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Artık nereye inanmak isterseniz.

Bence eskiler alınmaz, 2024 sonu ve sonrakiler alınır.

Sağ olasın reis izleyeceğim.

Şuan alınırmı abi rs200 den geçmeyi düşünüyorum 2024 ve sonrası

@Görkem Umut

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı