CFMOTO 450sr nasıl bir motor?

Makaleler
1
Öncelikle kalitesiz olduğunu biliyorum bu motorun. Az çok anlıyorum motorlardan. Elektrik aksamlarının sürekli bozulduğunu duydum. Ama bir yorum aklımı çok bulandırdı. Bir süre sonra demirlerinden küf atması yorumuna takıldım kaldım. Bu motor bu kadar kötü mü? Yoksa neredeyse aynı fiyata japan malı R25 alıp önüne bakmak mı mantıklı?

Motor kalitesiz değil dostum malzeme kalitesi daha önceden sürdüğüm 2014 model CBR250R'dan daha iyi. 250R'da aldığım titreşimi bu motorda almıyorum parçalarına dokunduğumda daha premium hissettiriyor. 250Sr'a da binip deneme imkanım oldu zerre beğenmedim ama 450sr motorumdan aşırı memnunum. 450Sr'ın da bozulan bir elektronik aksamı yok sen 250'lik modellerde oksijen sensörünün yağmurdan ıslanıp uyarı vermesiyle karıştırıyorsun muhtemelen. 450 modelinde de küflenmeyle alakalı bir şey duymadım daha. Bana sorarsan 450CC motor bloğu olan, teknolojisi, frenleri, tasarımı daha iyi olan içinde t-box bulunan bir motorla 250CC bir motorun aynı fiyat olması akıl almaz bir şey. Hangisi seni daha mutlu edecekse ona yönel tabii.

Motor kalitesiz değil dostum malzeme kalitesi daha önceden sürdüğüm 2014 model CBR250R'dan daha iyi. 250R'da aldığım titreşimi bu motorda almıyorum parçalarına dokunduğumda daha premium hissettiriyor. 250Sr'a da binip deneme imkanım oldu zerre beğenmedim ama 450sr motorumdan aşırı memnunum. 450Sr'ın da bozulan bir elektronik aksamı yok sen 250'lik modellerde oksijen sensörünün yağmurdan ıslanıp uyarı vermesiyle karıştırıyorsun muhtemelen. 450 modelinde de küflenmeyle alakalı bir şey duymadım daha. Bana sorarsan 450CC motor bloğu olan, teknolojisi, frenleri, tasarımı daha iyi olan içinde t-box bulunan bir motorla 250CC bir motorun aynı fiyat olması akıl almaz bir şey. Hangisi seni daha mutlu edecekse ona yönel tabii.
Beni şaşırtanda bu zaten. Tamam anlarım kardeşim Yamaha falanda, işin sonunda hem aynı fiyat hem daha yüksek bir performans var. Bu küflenme olayına pek inanmasamda, eğer gerçekse zaten kesinlikle vazgeçerim.

Beni şaşırtanda bu zaten. Tamam anlarım kardeşim Yamaha falanda, işin sonunda hem aynı fiyat hem daha yüksek bir performans var. Bu küflenme olayına pek inanmasamda, eğer gerçekse zaten kesinlikle vazgeçerim.
Yani ben hiç denk gelmedim dediğim gibi.

Kawasaki Z400 tavsiye ederim taş gibi motor hepsine saplıyor ivmelenmesi harika bir şey binip en iyi hissettiğim motordu kendisi. Parçası biraz pahalı ama 23 modellerini 300 350 civarına bulabiliyorsun.
Z400 mü 450sr'a saplıyormuş? Kalkışta geçer de 100km/h hızdan sonra şansı olacağını düşünmüyorum. Yani 4.5 saniye sonra sr yanınızdan geçer gider.

Kawasaki Z400 tavsiye ederim taş gibi motor hepsine saplıyor ivmelenmesi harika bir şey binip en iyi hissettiğim motordu kendisi. Parçası biraz pahalı ama 23 modellerini 300 350 civarına bulabiliyorsun.
Şimdi öncelikle Japon Japon'dur. Sıfır Çin menşeili motor alacağıma her koşulda 2. el Japon tercih ederim. Kesinlikle 2. el Japon'a sıfır Çinliden daha sorunsuz binilir. Ayrıca o paraları Japon da olsa 400cc naked motora vermem açıkçası. O paralara temiz xsr700 bulunuyor.

Örnek ilan;

250 sr a göre daha az kronikli galiba egzozu çok güzel R25 demişsiniz ama bence sıfır R25 almazdım 250 CC'lik motora 300k vermek çok saçma abartılmış bir motor MT25 de öyle ikisi de ederinden fazla fiyata satılıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı