CFMOTO 450SR/NK alınmaz mı?

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
Geçenlerde 450Sr'ı 15 dk kullanma şansım oldu zaten merak ediyordum ama kullanınca o sesi hissiyatı vs. çok hoşuma gitti indikten ben bunu alacağım dedim fakat herkesin motorla ilgili ayrı bir görüşü var. Kullanan 10 kişiden 5 tanesi çok iyi efsane diyor diğer 5'i aldım şöyle oldu böyle oldu pişmanım R25 alsaydım keşke falan diyor. R25'te kullandım fakat 450 Sr'ın hissiyatı bana daha güzel geldi ama cidden bu motor bu kadar kötü mü? Parça olmamasından servis eksikliğinden bahsetmiyorum, onların kötü olduğunu biliyorum. Motorun kalitesinden bahsediyorum az önce sosyalde ki diğer 450 sr konusuna baktığımda ilk başta herkes kötü demiş sonradan iyi diyenler çıkmış. Fakat dediğim gibi herkesin kafadan farklı bir ses çıkıyor. Sizce alınabilir bir motor mu bundan 1 sene sonra, 2026 modellerini düşünürsek.

Geçenlerde 450Sr'ı 15 dk kullanma şansım oldu zaten merak ediyordum ama kullanınca o sesi hissiyatı vs. çok hoşuma gitti indikten ben bunu alacağım dedim fakat herkesin motorla ilgili ayrı bir görüşü var. Kullanan 10 kişiden 5 tanesi çok iyi efsane diyor diğer 5'i aldım şöyle oldu böyle oldu pişmanım R25 alsaydım keşke falan diyor. R25'te kullandım fakat 450 Sr'ın hissiyatı bana daha güzel geldi ama cidden bu motor bu kadar kötü mü? Parça olmamasından servis eksikliğinden bahsetmiyorum, onların kötü olduğunu biliyorum. Motorun kalitesinden bahsediyorum az önce sosyalde ki diğer 450 sr konusuna baktığımda ilk başta herkes kötü demiş sonradan iyi diyenler çıkmış. Fakat dediğim gibi herkesin kafadan farklı bir ses çıkıyor. Sizce alınabilir bir motor mu bundan 1 sene sonra, 2026 modellerini düşünürsek.

Dostum Çin bu kimse sana maalesef garanti şekilde bu iyidir diye bir şey diyemez. 450sr falan zaten kronik dolu makine. Parça kalitesi falan zaten bit tık iyi. Her türlü 250sr/nk gibi çöp modellerden iyidir. Ama uzun vade istiyorsan Çinli falan alınmaz git MT 25 falan al daha iyidir emin ol. Ama diyorsan ben torkunu kullanayım daha fazla CC olsun hafif sorunlarla uğraşırım diye alırsın 10-20 k kilometrelerde satar keyfine bakarsın. Ama diyorsan 30-40'lara çıkarım düşünme bile pişman eder.

Motor Güzel, Çinli hissiyatında bir motor asla değil, ancak uma’dan tvs jupiter,raider veya drift l harici motor alınmaması taraftarıyım. Bisikletçiden bozma servislerinden dolayı umadan motor almanızı önermiyorum. Ve parçalarında gereksiz pahalı, ekran değişimine 20 bin tl istiyorlar nk250de. Ulan kansızlar motor kaç parada ekranı 20k.

Bence alma, onun yerine Dominar 400 falan al, motorun gidişi karizması efsane fakat çöp bir motor bana, Çin malı olmasından kaynaklı değil aslında, dandik yaptıkları için, yoksa Çin malı çok kaliteli motorlarda var.

450 Lik çin yerine kesinlikle 250 Lik japon derim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı