Önce motor mu yoksa ehliyet mi alınmalı?

Hocam önce ehliyet alın sonra motor olur ya gaza gelir ehliyetsiz gezmeye kalkarsiniz ve sonra Yunus Beyler size 2 ehliyet parası ikramda bulunurlar😅, bence önce ekipman ve ehliyet sonra motor her daim en mantıklısı.
Şu an para biriktirsem 25 güne kask vesaire alırım. Kask için biriktirmeye başlasam mı?

Şu an para biriktirsem 25 güne kask vesaire alırım. Kask için biriktirmeye başlasam mı?
Hocam dediğim gibi ehliyet olsa bile kasktan ceza yersiniz ve tabii tehlikesi de var, şahsen ben önce ekipman sonra ehliyet en sonda ailemi ikna edebilirsem(😅) motor alacağım. (İkna olmazlarsa bile almayı düşünüyorum)

Hocam dediğim gibi ehliyet olsa bile kasktan ceza yersiniz ve tabii tehlikesi de var, şahsen ben önce ekipman sonra ehliyet en sonda ailemi ikna edebilirsem(😅) motor alacağım.
Tamamdır. Bu ay bir kask alayım, sonra işe girince ehliyet ve motoru alırım. Zaten motorun yarısını ablam karşılayacak. Teşekkürler.

En doğrusu hocam, kask alırken kalitesine dikkat edin, bide zamanla (olabildiğince erken) eldiven-mont vs alırsınız.
Dostum LS2 kasklar nasıl? Ekstra olarak 2. el kasklar alınabilir mi?

Dostum LS2 kasklar nasıl? Ekstra olarak 2. el kasklar alınabilir mi?
Hocam 2. El önermem, LS2 iyi diye duydum popüler bir kask, şahsen bende LS2 almayı düşünüyorum lâkin bir mağazada deneyip size en uygunu secmeniz her daim daha iyi, ne sıkı ne gevşek, test edip anlayacaksınız.

Al al bende motoru aldıktan 2 ay sonra a ehliyet almıştım. 2 ay sürmemek zorlamıştı sadece :)
Şöyle bir gelişme oldu. Ailem beni direkt motor ehliyetine yazdırabilir. Yazdırırlarsa parasal bir derdim kalmamış olacak. Motoru direkt alacağım. Umarım hemen yazdırırlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı