CGNAT Havuzu'ndan nasıl çıkılır?

Statik ip tam olarak kesin çözüm değil. Ben Süperonline kullanırken statik ip ile Ping trace testlerim daha yüksekti hatta forumlarda okuduğum kadarıyla herkeste yüksek çıkıyormuş. Statik ip aşırı gereksiz masraf.

Statik ip ben de kullanmak istemiyorum güvenlik açısından, farklı bir çözüm yöntemi var mı acaba Türk Telekoma vesaire geçsem?

Superonline fiber yerine vdsl i tercih ederim alt yapı iyiyse. Düşmanıma bile önermiyorum bu firmayı.

superonline kullanırken statik ip ye 150 tl TL verene kadar Türkiye locasyonlu vps alıp wireguard vpn kullanmak daha iyi ben böyle yapıyordum.

Ben aylarca CoD Warzone oyununa girememiştim huegene negew mi öyle bir hata veriyordu. Superonline ile 6 kez görüştüm 2 kez eve geldiler yok zaten bilselerde bilmemezliğe vuruyorlar çünkü amaç zaten statik IP sattırmak neymiş CoD oynamak için işim yok aylık statik IP parası vereceğim başka derdim yokmuş gibi. Birçok yere yazdım ettim ama tabii bazısı parayı basmaya razı olduğu için yapacak bir şey yok susup alıyorlar. Bu adamlar da kazanıyor. En sonunda oradan taşınmamız oldu. 1km ileride bir yere taşındık nakil yapıldı ve oyuna öyle girebildim.

Ondan önce de bir yöntem olarak hotspot shiled ile VPN kullanarak ama sonra kapatıyorduk pin olmuyordu öyle girmiştim ancak her girişte yapmak gerektiriyordu.

Ve bu olay da çoğunlukla Superonline da oluyor.

Müşteri hizmetleri üzerinden CGNAT havuzundan çıkabiliyorsunuz, bu durum ISS'nize göre değişiklik gösterebiliyor tabii. Bazı ISS'ler direkt istediğinizde sizi havuzdan çıkartırken bazıları zorla statik IP satmaya çalışıyor, bazıları da sebep sorup özel port açabiliyor.

Müşteri Hizmetleri üzerinden bir kez denedim de CGNAT havuzu nedir bilmiyorlar maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…