CGNAT Havuzu'ndan nasıl çıkılır?

Güvenlik kamerası aldığınızı ve port açılmadığı için bağlanamadığınız gibi sebep söyleyerek deneyebilirsiniz.

Statik IP alması gerektiğini söylerler.

Genelde CGNAT'tan çıkış yolu yok. İnternet servis sağlayıcılarına ve bölgeye bağlı değişen durumlar. Örneğin Kablonet'in gigabit tarifelerinde yok, benzer durum diğer servis sağlayıcılarında da olabilir.

Merhaba, bir arkadaşım statik IP kullanmamasına rağmen CGNAT havuzunda değil ben ise CGNAT havuzundayım. Statik IP almadan çıkmanın yöntemi nedir? Müşteri temsilcileri CGNAT havuzunun ne olduğundan bihaber olduğu için derdimi anlatamiyorum :)

CGNAT'dan çıkmak istiyorsan mecbur statik IP satın alman gerek. Başka bir yolu yok.

Şans işi midir yani bu?

Modemi resetlediğinde ipsi değişmekte.
Olay pek şans ile ilgili değil. CGNAT'tan ayrılmak için teknik olarak statik IP gibi bir zorunluluk yok. Tamamen kullandığınız ISS ile alakalı bir durum. Zamanında Türksat Kablo kullanırken istediğimde direkt çıkartmışlardı.

IMG_20250227_161049.jpg

Son düzenleme:
Olay pek şans ile ilgili değil. CGNAT'tan ayrılmak için teknik olarak statik IP gibi bir zorunluluk yok. Tamamen kullandığınız ISS ile alakalı bir durum. Zamanında Türksat Kablo kullanırken istediğimde direkt çıkartmışlardı.

Eki Görüntüle 2433985
Merhaba ben de müşteri hizmetleriyle görüştügümde bunun ne demek olduğunu anlamıyorlar. Destek kaydı açtığımda da dönüş sağlanmadı. Ne yapsam bilemedim..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı