theniqht
Kilopat
- Katılım
- 16 Temmuz 2018
- Mesajlar
- 50
Teşşekür ederim ama arkadaşım da Superonline Fiber kullanıyor o Balıkesir'de yaşıyor. Ben İstanbuldayımKesin superonline dir.Allah yardımcın olsun.
Teşşekür ederim ama arkadaşım da Superonline Fiber kullanıyor o Balıkesir'de yaşıyor. Ben İstanbuldayımKesin superonline dir.Allah yardımcın olsun.
Statik ip ben de kullanmak istemiyorum güvenlik açısından, farklı bir çözüm yöntemi var mı acaba Türk Telekoma vesaire geçsem?Statik ip tam olarak kesin çözüm değil. Ben Süperonline kullanırken statik ip ile Ping trace testlerim daha yüksekti hatta forumlarda okuduğum kadarıyla herkeste yüksek çıkıyormuş. Statik ip aşırı gereksiz masraf.
Şu bile CGNAT'ta olduğumu kanıtlıyor sanırımSuperonline fiber yerine vdsl i tercih ederim alt yapı iyiyse. Düşmanıma bile önermiyorum bu firmayı.
Şu bile CGNAT'ta olduğumu kanıtlıyor sanırım
Evet öyle bunun çözümü için siz ne yapmıştınızYa en basiti modemin ayarlarına girip baktığında IP no 10.20.X. X tarayıcı ile IP no baktığında 176.40.X. X yani modemdeki farklı tarayıcıdaki farklı ise CGNAT.
Müşteri Hizmetleri üzerinden bir kez denedim de CGNAT havuzu nedir bilmiyorlar maalesef.Müşteri hizmetleri üzerinden CGNAT havuzundan çıkabiliyorsunuz, bu durum ISS'nize göre değişiklik gösterebiliyor tabii. Bazı ISS'ler direkt istediğinizde sizi havuzdan çıkartırken bazıları zorla statik IP satmaya çalışıyor, bazıları da sebep sorup özel port açabiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.