Champions 2023 Vandal alınır mı?

Tugra3169

Decapat
Merhaba. Sizce yeni gelen vandal alınır mı? Normalde sadece 1 kez gelecek diye direk alıp geçecektim fakat Valorant'a en son 8-9 ay önce falan girdim o kadar sevmiyorum sizce alınır mı? Hesabı ileride satabilir miyim? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Merhaba. Sizce yeni gelen vandal alınır mı? Normalde sadece 1 kez gelecek diye direk alıp geçecektim fakat Valorant'a en son 8-9 ay önce falan girdim o kadar sevmiyorum sizce alınır mı? Hesabı ileride satabilir miyim? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Hesabın çok değerlenir. İleride satabilirsin. Ve Vandal çok güzel. Ama oynamıyorsanız almanın manası yok. Keşke ben de alabilseydim, ekonomi işte.

Hesabın çok değerlenir. İleride satabilirsin. Ve vandal çok güzel. Ama oynamıyorsanız almanın manası yok. Keşke ben de alabilseydim, ekonomi işte.

Bilmiyorum hesapta 2 bıçak var vandal alırsam rahat satabilirim diye düşündüm sizce alınır mı? Yağmacı karambitle uzaylı avcısı var. Bir de alırsam bu vandal olacak.

Bence biraz pahali 2675 VP di sanırım gereksiz fazla.

Benim de ev internetim de ariza var 2 aydır yok TT tamirde etmiyor muz cumhuriyetinde yoksa bende düşünüyordum pahali da olsa sonra internet olmadigi için vazgeçtim. Eskiden 1775 2175 falan oluyordu 2675 verecek kadar güzel degil bence.

Bence biraz pahali 2675 VP di sanırım gereksiz fazla.

Benim de ev internetim de ariza var 2 aydır yok TT tamirde etmiyor muz cumhuriyetinde yoksa bende düşünüyordum pahali da olsa sonra internet olmadigi için vazgeçtim. Eskiden 1775 2175 falan oluyordu 2675 verecek kadar güzel degil bence.

Bence de biraz öyle o yüzden fikir değiştirdm yeni gelen Samira kostümünü alıyorum bir vandala 300 TL verilmez üstüne oyunuda oynamıyorum hesap değerlense ne olur değerlenmese ne olur?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı