Champions 2024 Phantom alınır mı?

ruzgaar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba hesabımda Oni Phantom var ve gece pazarımda çöp çıktı. Vandalımda RGX ve ışık muhafızı var onlarla idare ediyorum zaten. Sizce Oni Phantom varken champions 2024 alınır mı? Alınmaz mı? O fiyata değer mi?

Bence alınabilir. Hem 1 kere geliyor hem de bu sefer güzel iş çıkarmışlar. Biraz iona benziyor ama kesinlikle alınır. Ama tabi bu benim kendi görüşüm.

Phantom oynuyorsan alabilirsiniz.
genellikle vandal tercih ediyorum ama bazı günler hiç aimime güvenmeyip phantom oynayasım geliyor. o zamanlar için almayı düşünüyorum ama şöyle bir şey de var oni phantomdan zaten çok memnunum ve üstüne kuronami vandal bekliyorum uzun zamandır. son günlere kadar bekleyeceğim belki markete daha iyi bir şey gelir

genellikle vandal tercih ediyorum ama bazı günler hiç aimime güvenmeyip phantom oynayasım geliyor. o zamanlar için almayı düşünüyorum ama şöyle bir şey de var oni phantomdan zaten çok memnunum ve üstüne kuronami vandal bekliyorum uzun zamandır. son günlere kadar bekleyeceğim belki markete daha iyi bir şey gelir
1775 vp'lik gözünüze hoş duran bir phantom size yetecektir diye düşünüyorum. Bir skin için 500-600 lira vermenize gerek kalmaz o zaman.

1775 VP'lik gözünüze hoş duran bir Phantom size yetecektir diye düşünüyorum. Bir skin için 500-600 lira vermenize gerek kalmaz o zaman.

Oniyle idare ediyorum şu anlık. Zaten demiştim yanlış hatırlamıyorsam ama şöyle yapacağım: Son setin son gününe kadar market kontrol edip iyi bir kostüm bekleyeceğim eğer gelmezse champions Phantom alacağım. Çünkü dediğiniz gibi bir skin için 2675 VP harcamaktansa iki tane 1775 VPlik alırım zaten aynı vpyi alacağım için daha mantıklı olur. Yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı