CharmQuell gibi video yapmak

Böyle işler oturup yapmakla olur hocam. Charm'ı instagram sayfasından tanıyordum ben. İlk videolarını hatırlıyorum şimdi ki videolarına göre çok kötüydü ama yavaş yavaş yapa yapa tutturdu ve nasıl yapılacağını öğrendi. Şu an çok kaliteli yapıyor. Başlangıç için kendine "şunun gibi olmalıyım bu ne yapmış bende yapıyım" tarzı düşüncelere sokma. Akışına bırak pes etme gerisi geliyor zaten.

Selam CharmQuell adlı kanal gibi oyun hikaye videoları yapmak istiyorum veya başo polyfp gibi işte nasıl yaparım? Edit programı önerisi olan veya fotoğrafları nereden bulacağım onu söyleyecek birisi yok mu?

Fotoğrafları internetten bulabilirsni diye düşünüyorum.

1674482554911.jpeg

4344806.jpg

Böyle fotoğraflar var. Bunları internetten bulailirsin. Edit programı için CharmQuell'in soru cevap videosuna bak. Orada gösteriyordu.

Selam CharmQuell adlı kanal gibi oyun hikaye videoları yapmak istiyorum veya başo polyfp gibi işte nasıl yaparım? Edit programı önerisi olan veya fotoğrafları nereden bulacağım onu söyleyecek birisi yok mu?

Hocam bence ilk olarak edit vs düşünmek yerine diksiyonunuzu ayarlayın ve gerçekten ilgi çekici hikayeler bulun ileride güzel edit programlarıyla daha iyi videolar yaparsın şu an kötüde olsa güzel diksiyon ve ilgi çekici hikayelerle kendine bir kemik kitle oluşturursun.

Canınızı istemedim yardımcı olun istedim gülücük atıp durmayın.

Fotoğrafları da Enis Kirazoğlu bir videosunda bahsetmişti bayağı Google'dan düşünen adam yazıp indiriyorum demişti ayrı bir uğraşa gerek yok.

Sürekli yabancı kaynakları takip edip içerik üretmek için fikir bulmanız gerekiyor.
Edit programı için Adobe Preimer öneririm.
Fotoğraflar için de Google a stok images yazıp istediğiniz siteden aradığınız fotoğrafları indirebilirsiniz.

Hocam preimer öneririm arkadaşlarında dediği gibi stock fotolar ile halledilir geriye kalanlar ise güzel bir araştırma ve güzel bir sunum
Gülücük atan arkadaşlar charm imkansızı başarmadı yani zor bir şey değil emek ve çabayla bu arkadaşta güzel içerikler üretebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı