CharmQuell neden linçleniyor?

revanxx

Picopat
Daha fazla  
Enes batur videosundan sonra CharmQuell'in çok linçlendiğini gördüm sebebi nedir anlatır mısınız?

Enes batur videosundan sonra CharmQuell'in çok linçlendiğini gördüm sebebi nedir anlatır mısınız?
Enes’in sadece yakın çevresiyle paylaştığı hastalıklarını herkese açık şekilde anlatmak doğru olmamış. Özel hayatına ait bu tür bilgilerin bu kadar açık şekilde paylaşılması doğru bir davranış değil bence.

CharmQuell mi Enes baturu linçlemiş yani aşağılamış?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu yaptıktan CharmQuell aşırı linçlenmiş ekşi sözcükte adama iyi ki depremi yaşamışsın anneni acı çekerek kaybettin bunu hakettin işte diye bir şey yazmışlar garip

Enes Batur'un hayatını bas baya ifşaladı, adamın kanıtlanmamış olaylarını bile "kesin yapmış" gibi anlattı, Enes Batur ile ilgili yaptığı videoya sponsor aldı. Araya 2-3 sponsor reklamı koydu sonra sildi, bazı videoları yalan çıktı. Yayınlarında herkese üstten bakarcasına küfürlü konuştu. Şimdi kalsın 50-60k izlenmelerdede aklı başına gelsin.

Yeniden kanalına bakayım dedim. Akıllanmamış bile. Beyaz kurt kankasıyla ne yapar şimdi bilmiyorum.

CharmQuell'in ne dediğini bilmiyorum hatta çok az tanıyorum video kapağından Enes baturun gözüne illuminati koyduğunu gördüm ve buna biraz hak veriyorum çünkü Enes baturun son attığı video bile çok enteresan bir şarkı yapmış ama özlem diye ve garip gözlerle kapak resimleri koymuş Ö҉𝒵𝐿𝐸𝑀 video ismi böyle.

Enes batur s kanal adını da böyle değiştirdi ne yaşadığını bilmiyorum büyük ihtimalle başak karahandan ayrıldıktan sonra oldu bunca şey kanalı bir anda kapatması geri açması isim değişiklikleri garip video isimleri her şeyi ifade ediyor artık maalesef eskisi gibi değil yani ciddi mana da kafayı yedi çok geçmiş olsun bir şey de kullanıyor olabilir neden bilmiyorum.

Enes Batur'un hayatını bas bayağı ifşaladı, adamın kanıtlanmamış olaylarını bile "kesin yapmış" gibi anlattı, Enes Batur ile ilgili yaptığı videoya sponsor aldı. Araya 2-3 sponsor reklamı koydu sonra sildi, bazı videoları yalan çıktı. Yayınlarında herkese üstten bakarcasına küfürlü konuştu. Şimdi kalsın 50-60k izlenmelerdede aklı başına gelsin.

YouTube'dan niye kaldırılmıyor ki üstteki attığım video o zaman millet linçleyeceğine videoyu kaldırtsa daha iyi ya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı