Chat GPT çöktü!

resay62

Decapat
Daha fazla  
Chat GPT dünya genelinde çökmüş. Hata veriyor, sorulara cevap vermiyor ama Web'de arama yap butonuna basıp konusabilirsiniz. Birkaç saate düzeleceği söyleniyor. Web'de arama yap demenize rağmen hata veriyorsa tekrar yanıt isteyin, o zaman cevap veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Free olanı zaten senin söylediğin kelimelere göre cevap veriyor. Örneğin;

Şu sebeplerin sonucu böyle bir şey olduğunu düşünüyorum yazın verdiği cevap ise; böyle düşünmen çok yerinde ve kritik gibi cevaplar veriyor. Yani hala çok fırın ekmek yemesi gerektiğini düşünüyorum. Ücretli sürümünü kullanmadım.

Çökmemiş sadece aşırı yüklenmeden dolayı sunucu yavaş çalışıyor. OpenAI yakın zamanda sorunu çözecektir. Bu süreçte alternatif DeepSeek, Claude vb. AI'ları kullanmanızı öneririm.

Free olanı zaten senin söylediğin kelimelere göre cevap veriyor. Örneğin;

Şu sebeplerin sonucu böyle bir şey olduğunu düşünüyorum yazın verdiği cevap ise; böyle düşünmen çok yerinde ve kritik gibi cevaplar veriyor. Yani hala çok fırın ekmek yemesi gerektiğini düşünüyorum. Ücretli sürümünü kullanmadım.

Normal yazdığında cevap vermiyor mecbur böyle.

Çöktü, aslında aşırı yavaşladı desek daha iyi olur. Milyon kere aynı mesajı gönderip sayfayı yeniliyorum. Ben de GPT 4.1 Mini'de sıkıntı var sanıyordum. Genelmiş meğer.

Çökmemiş sadece aşırı yüklenmeden dolayı sunucu yavaş çalışıyor. OpenAI yakın zamanda sorunu çözecektir. Bu süreçte alternatif DeepSeek, claude vb. AI'ları kullanmanızı öneririm.

Chat GPT kendisi çöktü diyor birkaç yabancı sitede öyle diyor resmi açıklama gelmemiş.

Chat GPT kendisi çöktü diyor birkaç yabancı sitede öyle diyor resmi açıklama gelmemiş.

Bana nasıl oluyorsa yavaş yavaş cevap verebiliyor. Tam olarak çökmedi, yavaşladı.

1749559887759.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı