Chat GPT çöktü!

Bende düzeldi arkadaşlar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-06-10-16-18-24-91_96b26121e545231a3c569311a54cda96.jpg
    Screenshot_2025-06-10-16-18-24-91_96b26121e545231a3c569311a54cda96.jpg
    71,5 KB · Görüntüleme: 61
Major değişiklik gelecek gibi. Daha önce bu kadar uzun süren sıkıntı olmamıştı. Model veya motor geçişi, mimari revizyon veya kim bilir GPT-5 geliyordur.

Groka 3 mesaj attım sorgulama hakkı doldu diyor 🤨

Bende artık hata vermiyor ama hala çok yavaş her cevap için 2 3 dakika bekliyorum.
Kısmi kurtarma yapıyorlardı. Sistem hala mitigation uyguluyordu. 17:54'te anca çözmeye başlıyorlardı. Ve hala sorunun kaynağını söylemiyorlar.

Free olanı zaten senin söylediğin kelimelere göre cevap veriyor. Örneğin;

Şu sebeplerin sonucu böyle bir şey olduğunu düşünüyorum yazın verdiği cevap ise; böyle düşünmen çok yerinde ve kritik gibi cevaplar veriyor. Yani hala çok fırın ekmek yemesi gerektiğini düşünüyorum. Ücretli sürümünü kullanmadım.
Ne desin? "Kanka sen cahilin tekisin." diyemeyeceğinden önce seni övüyor ondan sonra sana zıt olabilecek şekilde aslını açıklıyor. İsterseniz Holokost hakkında tartışma açın ve "271 bin daha gerçekçi bir sayıydı." diyin. Yine ilk başta sizi övecek ondan sonra neden 6 milyon olduğunu açıklayacak.

Ne desin? "Kanka sen cahilin tekisin." diyemeyeceğinden önce seni övüyor ondan sonra sana zıt olabilecek şekilde aslını açıklıyor. İsterseniz Holokost hakkında tartışma açın ve "271 bin daha gerçekçi bir sayıydı." diyin. Yine ilk başta sizi övecek ondan sonra neden 6 milyon olduğunu açıklayacak.
Çünkü free kullanıcılara daha küçük, daha az bağlam kurabilen, daha basit akıl yürüten versiyonunu veriyorlar. Plus olunca bunları hiç yaşamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı