CodeBot Femtopat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #1 Merhaba. Mesajlasma (chat) uygulaması nasıl, hangi uygulamada yapılır? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2023
RaSGooL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.786 Çözümler 39 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #21 CodeBot dedi: Python'da hangi method ile yapılabilir? Genişletmek için tıkla... google > Python socket programming google > python chat app Araştırmalısın hocam. Artı 0 Eksi
CodeBot dedi: Python'da hangi method ile yapılabilir? Genişletmek için tıkla... google > Python socket programming google > python chat app Araştırmalısın hocam.
umitarabaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 1.267 Çözümler 11 27 Şubat 2023 #22 Burada sadece yol kaynak gösterirler kalanı sen araştırıp öğreniceksin. Artı 0 Eksi
toprak25 Decapat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #23 CodeBot dedi: @RaSGooL Python ile yapmak istiyorum. Tek basıma yapmak istiyorum ekip lazımmı. Genişletmek için tıkla... client ve server icin script yazarsin olur biter. Bilgin ve ingilizcen varsa 2-3 gune rahat yapilir. Arayuz icin komut satiri yada tkinter ile biseyler yapilabilir Artı 0 Eksi
CodeBot dedi: @RaSGooL Python ile yapmak istiyorum. Tek basıma yapmak istiyorum ekip lazımmı. Genişletmek için tıkla... client ve server icin script yazarsin olur biter. Bilgin ve ingilizcen varsa 2-3 gune rahat yapilir. Arayuz icin komut satiri yada tkinter ile biseyler yapilabilir
KS KS CodeBot Femtopat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #24 Server ve Client hakkında bilgim yok. Ikisini aynı anda calıstırılmalımı. Detaylı anlatabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Server ve Client hakkında bilgim yok. Ikisini aynı anda calıstırılmalımı. Detaylı anlatabilir misiniz?