Çözüldü Kick Chat'e yazılan mesajlar gitmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

comersalih833

Femtopat
Daha fazla  
Bundan 2-3 öncesine kadar Kick`de sorunsuz bir şekilde mesaj yazıp takılıyordum ama bu aralar bir sıkıntı var; çünkü yayıncıların chatine bir mesaj yazdığımda sanki onlar ve chat'teki diğer insanlarda görmüyor gibiydi yani şöyle: mesela Kick'te bazı komutlar var !followage, !watchtime, !puan gibi bunları yazınca sizin yayıncıyı ne kadar süre takip ettiğiniz, yayıncıyı izleyerek ne kadar vakit geçirdiğiniz vb. şeyleri söylüyor ama ben yazınca da sanki bot ben yazmamışım gibi algılıyor kısacası Kick'te mesaj yazdığımda sanki sadece ben görüyorum diğer hiç bir insan görmüyor gibi ve bunu kaç tane hesap degiştirsem de olmadı telefondan da denedim olmadı, gerçekten bu durum çok can sıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İstisnasız bütün takip ettigim kanallarda denedim ve hatta belki sorun bunlardadır deyip başka kanalları da takip edeyim denedim ama bir şey yok ve bir şey daha fark ettim. Normalde bir kanalı takip ettiğin zaman sağ üstte veya ekranın herhangi bir yerinde ismin çıkar takip ettigin için ama ben o kadar kanalı takip etmeme rağmen bende hiç ismim çıkmadı şu kullanıcı kanalı takip etti diye ama tam o anda başkaları takip edince ise ekrana isimleri ve takip ettiklerini söyleyen emote çıktı ama bende o da çıkmadı. Bu nasıl bir sorun?

Çözüm: Kick'in Support mailine sorununuzu açık ve temiz bir şekilde yazın zaten sonrasında hemen sorun çözülüyor. Ben Kick Support'a yazdım yazdıktan 10-15 saniye sonra Kick'e girdim ve her şey çalışıyordu. Gerçekten sorunu çok basit bir şekilde çözdüm.
İstisnasız bütün takip ettigim kanallarda denedim ve hatta belki sorun bunlardadır deyip başka kanalları da takip edeyim denedim ama bir şey yok ve bir şey daha fark ettim. Normalde bir kanalı takip ettiğin zaman sağ üstte veya ekranın herhangi bir yerinde ismin çıkar takip ettigin için ama ben o kadar kanalı takip etmeme rağmen bende hiç ismim çıkmadı şu kullanıcı kanalı takip etti diye ama tam o anda başkaları takip edince ise ekrana isimleri ve takip ettiklerini söyleyen emote çıktı ama bende o da çıkmadı. Bu nasıl bir sorun?

Çözüm: Kick'in Support mailine sorununuzu açık ve temiz bir şekilde yazın zaten sonrasında hemen sorun çözülüyor. Ben Kick Support'a yazdım yazdıktan 10-15 saniye sonra Kick'e girdim ve her şey çalışıyordu. Gerçekten sorunu çok basit bir şekilde çözdüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

ben de mail gönderdim ama benden ip adresi istediler, bu normal mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı