Windows 11 kurulduktan sonra ne yapılmalı?

victoryyy

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, laptopa Windows 11 kurdum, herhangi bir hızlandırma ayarı yapmam gerekiyor mu sizce?
25H2 sürümünü kurdum Edge açıkken %32 bellek falan kullanıyor.
2x8 16 GB RAM
7730U işlemci.

Driverlar falan yüklenmediyse onları yükle. Windows Update'i de yapabilirsin. Onun dışında RAM için MemReduct gibi programlar var kullanımı azaltmak için. Ben eskiden kullanırdım ama 16GB sistemde de kullanılır mı bilemem, gerek yok gibi pek. Zaten Windows 11 her türlü yaklaşık o yüzdedeki bir belleği yiyor. Bende de 32GB var %29 şuan Chrome açıkken.

İstersen Youtube'dan rehber izleyip gereksiz hizmetleri de kapatabilirsin. Bunun dışında kullanacağın programları indir, hesaplarına giriş yap iş tamam bence.

Driverlar falan yüklenmediyse onları yükle. Windows Update'i de yapabilirsin. Onun dışında RAM için Mem Reduct gibi programlar var kullanımı azaltmak için. Ben eskiden kullanırdım ama 16 GB sistemde de kullanılır mı bilemem, gerek yok gibi pek. Zaten Windows 11 her türlü yaklaşık o yüzdedeki bir belleği yiyor. Bende de 32 GB var %29 şu an Chrome açıkken.

İstersen YouTube'dan rehber izleyip gereksiz hizmetleri de kapatabilirsin. Bunun dışında kullanacağın programları indir, hesaplarına giriş yap iş tamam bence.

Kullanılır niye kullanılmasın?
Bende 16 GB RAM var RAM tüketimi 4.5 GB gibi makul bir düzeyde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı