ChatGPT dosyayı göndermiyor

huserc

Femtopat
Katılım
9 Mart 2024
Mesajlar
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
ChatGPT'den ödevim için yardım istemiştim. Bana birkaç gün içinde göndereceğini söyledi, sonra ben ona yazdım ve o bana e-posta yoluyla atacağını söyledi sonra ama atmadı. Daha sonra Drive yoluyla link bıraktı ama link ortada yok.

Screenshot_20240413_222840_ChatGPT.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
ChatGPT'yi bırak şu an piyasada dosya yollayan AI yok.:)
Var fakat ChatGPT bunu yapamaz. Bazı yapay zekalar resim gönderme, metin dosyası oluşturma, YouTube videosunu özetleyip dosya halinde sunma, excel projeleri oluşturma, tamamen baştan bir websitesi oluşturma gibi bir çok işi yapabiliyor (ne kadar doğru orası tartışılır). Fakat dediğim gibi ChatGPT'nin ödevinize yardım amaçlı bir dosyayı Drive'a yükleyip link olarak size sunması şu an mümkün değil.
 
ChatGPT size dosya gönderemez.

O zaman neden sana gönderirim diyor.

Var fakat ChatGPT bunu yapamaz. Bazı yapay zekalar resim gönderme, metin dosyası oluşturma, YouTube videosunu özetleyip dosya halinde sunma, Excel projeleri oluşturma, tamamen baştan bir web sitesi oluşturma gibi birçok işi yapabiliyor (ne kadar doğru orası tartışılır). Fakat dediğim gibi ChatGPT'nin ödevinize yardım amaçlı bir dosyayı Drive'a yükleyip link olarak size sunması şu an mümkün değil.

ChatGPT'yi bırak şu an piyasada e-postaya dosya yollayan AI yok.:)

O zaman neden gönderebilirim diyor.
 

Geri
Yukarı