ModasSadom
Centipat
ChatGPT'den aklımda olan bir film senaryosu için yardım almıştım fakat aklıma bir şey takıldı. ChatGPT fikri başka birilerine verir veya kullanır mı?
hayır hocamChatGPT'den aklımda olan bir film senaryosu için yardım almıştım fakat aklıma bir şey takıldı. ChatGPT fikri başka birilerine verir veya kullanır mı?
Öyle bir şey olsa kolay manpüle edilirdi diye tahmin ediyorum. Önceden bi X botu (ai) ırkçı olmuştu sırf insanlar sürekli ırkçılığı normalmiş gibi anlattıkları için.ChatGPT'den aklımda olan bir film senaryosu için yardım almıştım fakat aklıma bir şey takıldı. ChatGPT fikri başka birilerine verir veya kullanır mı?
Eyvah! Spielberg e gitti kanka senin senaryo naptın.ChatGPT'den aklımda olan bir film senaryosu için yardım almıştım fakat aklıma bir şey takıldı. ChatGPT fikri başka birilerine verir veya kullanır mı?
O yapılsa zaten x teki olay gibi olur zatenChatGPT'den aklımda olan bir film senaryosu için yardım almıştım fakat aklıma bir şey takıldı. ChatGPT fikri başka birilerine verir veya kullanır mı?
Öyle demeyeydin iyiydi be abiSenaryo GPT'ye danışılacak durumdaysa çalınsa bile endişelenecek pek bir sorun olmaz.
x teki olay nedir ?O yapılsa zaten x teki olay gibi olur zaten
X teki olay nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.