ChatGPT hiçbir şey yapamıyor

gokguk62

Hectopat
Daha fazla  
Eskiden ChatGPT istediğim her şeyi yapabiliyordu. Çok hızlıydı zekiydi. Yanlış bilgiler vermiyordu. Sanki son günlerde nerflemişler gibi bir hali var. Alta görseli ekleyeceğim. Örneğin bu olaydan önce de futbolla ilgili sorular sorunca 2023'ten kalma cevaplar veriyordu mbappé Paris'te Osimhen napolide falan gibi şeyler diyordu. Ayrıca dediğim şeyleri de yapmıyor. Yazım kurallarına uymadan konuş denilince bile uyup konuşuyordu. Son günlerde GPT'ye hiçbir şey yaptıramıyorum.

1743598034730.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kod becerileri de geçen aya kıyasla yerlerde sürünüyor, yüklenen belgelerin hiçbirini okumuyor ve çözüm yolunu eksiksiz anlatsam bile hatalar yapıyor. Parayı vermedikçe düdüğü pek fazla çalamayacağız anlaşılan.

Hocam bende de günlük kotası var, kota dolunca cevap vermiyor. Farklı modları var günlük kullanım vs için, onları deneyebilirsiniz.

1743599481546.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu Ghibli akımından sonra bu tarz şeylerde tutuk olmaya başladı sanki.

Üzgünüm yapamam telif hakkıııı👉👈

Eskiden ChatGPT istediğim her şeyi yapabiliyordu. Çok hızlıydı zekiydi. Yanlış bilgiler vermiyordu. Sanki son günlerde nerflemişler gibi bir hali var. Alta görseli ekleyeceğim. Örneğin bu olaydan önce de futbolla ilgili sorular sorunca 2023'ten kalma cevaplar veriyordu mbappé Paris'te Osimhen napolide falan gibi şeyler diyordu. Ayrıca dediğim şeyleri de yapmıyor. Yazım kurallarına uymadan konuş denilince bile uyup konuşuyordu. Son günlerde GPT'ye hiçbir şey yaptıramıyorum.
Hocam o GPT 4o-Mini ise öyle saçma cevaplar veriyor. Benimki bayağı mahalle ağzıyla konşuyor mesela. GPT 3.5 zamanında bana da öyle şeyler diyordu. 4o modundayken böyle konuşuyor mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı