ChatGPT iki aynı konu başlığında zıt cevaplar veriyor

ChatGPT hiçbir şey bilmiyor ve anlamıyor demiş. Madem bilmiyor, insanlar ne diye ChatGPT kullanıyor o zaman? Faydası görüyor ki kullanıyorlar. Daha yeni GPT-5 çıktı ve artık daha gelişmiş yapay zeka modelleri çıkıyor. Bu adamın söylediği ilk cümle tamamıyla yanlış. Söylediği diğer cümlelerle de ilgilenmiyorum.
Hocam insanlar Google kullanmayı bilmiyor çünkü. İnanın ChatGPT'ye soracağınız şey ekstrem bir şey değilse bu foruma sorun daha net, mantıklı ve doğru cevaplar alırsınız.

ChatGPT hiçbir şey bilmiyor ve anlamıyor demiş. Madem bilmiyor, insanlar ne diye ChatGPT kullanıyor o zaman? Faydası görüyor ki kullanıyorlar. Daha yeni GPT-5 çıktı ve artık daha gelişmiş yapay zeka modelleri çıkıyor. Bu adamın söylediği ilk cümle yanlış. Söylediği diğer cümlelerle de ilgilenmiyorum.
Hocam söz konusu kişi Harvard kökenli ve dünyanın en seçkin bilişim bölümlerini barındıran MIT üniversitesinde yapay zeka araştırma laboratuvarında programcıydı 1971 yılında. O zamanlar sen, ben yoktuk. Bence fikirlerine saygı duyulması gereken bir kişi.

Ekran görüntüsü 2025-08-08 184049.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı