ChatGPT ile çocukken izlediğim filmi buldum!

Filmin açıklamasını bire bir mi kopyalıyor yoksa kendi yorumu mu acaba?
Açıklamalar tmdb veri tabanından ancak neden birbirlerine benziyorlar açıklaması openai yorumu.

Ayrıca benzer olanları da openAi seçiyor

Filmin açıklamasını bire bir mi kopyalıyor yoksa kendi yorumu mu acaba?
Açıklama tmdb den. Ama hangi filmler benzer ve ne şekilde benziyorlar openai gpt3

Son düzenleme:
Çocukken? Bridge to Terebithia? 2000 sonrası doğumlu kokusu alıyorum. Bu film ayrıca oldukça popüler bir filmdir. İngilizceniz varsa chatgpt ye gerek kalmadan redditte arayıp bulabilirsiniz istediğiniz filmi. Tabi chatgpt'nin bu şekilde kullanıldığını ilk defa gördüm ve beni mutlu etti. En azından işe yarar bir amaç dahilinde kullanıp doğru cevabını almışsın. Eminim çok mutlu olmuşsundur çünkü benzer durumu ben de yaşadım ve internette saatlerce araştırmam sonucunda bulamayınca redditte tipofmytongue sub'ında konu açıp bulabilmiştim.

Çocukken? Bridge to Terebithia? 2000 sonrası doğumlu kokusu alıyorum. Bu film ayrıca oldukça popüler bir filmdir. İngilizceniz varsa chatgpt ye gerek kalmadan redditte arayıp bulabilirsiniz istediğiniz filmi. Tabi chatgpt'nin bu şekilde kullanıldığını ilk defa gördüm ve beni mutlu etti. En azından işe yarar bir amaç dahilinde kullanıp doğru cevabını almışsın. Eminim çok mutlu olmuşsundur çünkü benzer durumu ben de yaşadım ve internette saatlerce araştırmam sonucunda bulamayınca redditte tipofmytongue sub'ında konu açıp bulabilmiştim.
Açıklamalar tmdb veri tabanından ancak neden birbirlerine benziyorlar açıklaması openai yorumu.

Ayrıca benzer olanları da openAi seçiyor

Açıklama tmdb den. Ama hangi filmler benzer ve ne şekilde benziyorlar openai gpt3
Yani CHAT GPT'nin yaptığı tek olay ha kel Mahmut, ha Mahmut kel.

Evet komik gelebilir. Cidden yapay zekaya en az 10 yıl önce izlediğim bir filmin konusunu -az çok kafamda kalanlarla- sorarak buldum.
Şu an garip hissediyorum. Çünkü filmi 2 saat boyunca internet sitelerinde "filtrelere" ayırarak aramama rağmen bulamamıştım :D

Ekranınızı biraz kaplayabilir. Üzgünüm.
Bu arada film çok güzel: Bridge to terabithia.

Eki Görüntüle 1745255Eki Görüntüle 1745256Eki Görüntüle 1745257

Oha, benim de izleyip unuttuğum ve yıllardır merak ettiğim filmdi bu. Çok teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı