ChatGPT laf sokuyor

ChatGPT'ye neden gece dondurma yediğini söylüyorsun ki? Ne cevap vermesini istiyorsun yani?

Dostça gözükmeye çalışıyor benimki ayakta uyuyor verdiği bilgi bile yanlış doğru bilgi bu diyorum özür dilerim haklısın diyor.

Harbi bana da sürekli yanlış bilgi veriyor. Son şampiyonu sorduğumda Beşiktaş yazmıştı. Yanlış olduğunu söyleyince evet haklısın falan yazıyor. Bunlar mı bizi ele geçirecek göreceğiz bakalım

Olacakları söylemiş bir sorun göremedim ben.

Birçok konuda doğru bilgiye sahip değiller güncel verileri bilmiyorlar bana 2015 piyasasındaki ekran kartını fiyatını söylüyor.

Ben geminiyle konuşurken arada bir çince birşeyler yazıyor, görsel ürettiği zaman dümdüz siyah ekran falan atıyor sıkıntılı bu aralar.

Birçok konuda doğru bilgiye sahip değiller güncel verileri bilmiyorlar bana 2015 piyasasındaki ekran kartını fiyatını söylüyor.
Genel olarak bilgisayar konusunda çuvallıyorlar gibi geldi bana bilinçli yapılmış olabilir.

Bizim arkadaşla karşılıklı sövüşüyor. Ben hesabım engellenir diye örnek cümlelerdeki hakaretleri bile kaldırmaya özen gösteriyorum. Arkadaşım "ulan gpt bana küfrediyor" dediğinde inanmadım. Üşenmedim gittim kendi gözlerimle gördüm ciddi ciddi sövüşüyorlar

Geçen pkob konuları AYT'de diyordu bana.

Dur bakalım aynı şeyi söyleyim, ne dicek

''Gece atıştırması böyle tatlı şeylerle keyifli olur ama sonra uyku tutar mı, zor olur mu? En sevdiğin dondurma aroması nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…