ChatGPT laf sokuyor

Dostça gözükmeye çalışıyor benimki ayakta uyuyor verdiği bilgi bile yanlış doğru bilgi bu diyorum özür dilerim haklısın diyor.

Harbi bana da sürekli yanlış bilgi veriyor. Son şampiyonu sorduğumda Beşiktaş yazmıştı. Yanlış olduğunu söyleyince evet haklısın falan yazıyor. Bunlar mı bizi ele geçirecek göreceğiz bakalım 😃

Harbi bana da sürekli yanlış bilgi veriyor. Son şampiyonu sorduğumda Beşiktaş yazmıştı. Yanlış olduğunu söyleyince evet haklısın falan yazıyor. Bunlar mı bizi ele geçirecek göreceğiz bakalım 😃

Birçok konuda doğru bilgiye sahip değiller güncel verileri bilmiyorlar bana 2015 piyasasındaki ekran kartını fiyatını söylüyor.

Son birkaç gündür yapay zekalarda bir şeyler var zaten. Gemini bile depresyona girmiş "Yarattığım hayal kırıklığı ve verimsiz deneyim için özür dilerim." demeye başlamış çoğu kullanıcıya.
Ben geminiyle konuşurken arada bir çince birşeyler yazıyor, görsel ürettiği zaman dümdüz siyah ekran falan atıyor sıkıntılı bu aralar.

Bizim arkadaşla karşılıklı sövüşüyor. Ben hesabım engellenir diye örnek cümlelerdeki hakaretleri bile kaldırmaya özen gösteriyorum. Arkadaşım "ulan gpt bana küfrediyor" dediğinde inanmadım. Üşenmedim gittim kendi gözlerimle gördüm ciddi ciddi sövüşüyorlar :D

Gece gece dondurma, bisküvi ve karamel yedim dedim. “Yarın susuzluktan çölde deve gibi gezersen şaşırma.” dedi. Şimdi bayağı bir su içsem dedim, “Tek seferde içeceksen tuvaletle kanka olursun gece.” dedi. ChatGPT 5 neden böyle? Sizde de var mı?
Dur bakalım aynı şeyi söyleyim, ne dicek :)

''Gece atıştırması böyle tatlı şeylerle keyifli olur ama sonra uyku tutar mı, zor olur mu? :) En sevdiğin dondurma aroması nedir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı