ChatGPT ne kadar ileri gidebilir?

Evet. Ne kadar ileri gidebilir bu ChatGPT?

Hocam biraz bilim kurgu olacak fakat yapay zekalar artık insanlar gibi düşüne biliyor karar verebiliyor bu durum iyi gibi gözükebilir fakat ilerleyen yıllarda illaki kötü bir durum yaşancaktık çok tehlikeli geliyor bana yapay zeka
Ne zaman tahmin etmesi zor ama ilerleyen yıllarda insan şekline bürünmüş yapay zekalar bizlerin hayatını kolaylaştırmak için piyasaya sürülecek gibi geliyor bence 40-50 sene içinde bu durum yaşanabilir dediğim gibi karar verme mekanizması çok tedirgin ediyor beni

Ek bilgi olarak da düşüncemi belirtmek istiyorum bence insanlar insanlığın sonunu getircek bir savaş ile dünyanın yarısını yok edecek güçte devlet güçleri var.

İnsanlar gibi düşünüp karar verdiği falan yok bi anlatamadık bunu da..

İnsanlar gibi düşünüp karar verdiği falan yok bir anlatamadık bunu da.

Hocam iki seçenek arasında ChatGPT karar verebiliyor diye biliyorum yanlış bilgi midir bu.
Hem şu an karar veremeselerde ilerleyen zamanlarda karar veremeyecek anlamına gelmiyor insanlar yüzlerce yıl önce bugünlerin bu kadar teknolojik olacağını nereden bilebilirdi.

Dil modelleri veri setinden çektiği bilgileri harmanlayarak size aktarıyor sadece.

Hızlı bir göz attım ve yapay zeka dil modellerinin ileride yazılım mühendislerinin yerini alamayacağına dair bir sonuç göremedim.
Ben zaten yapay zekanın yazılım mühendisliğinin yerini alıp alamayacağına dair bir arama atmamışım size.

Yapay zekanın yazılım mühendisliğinin yerini alamayacağına dair bir sonuç için de "Can LLM's replace software developers?" gibi bir aratma yapabilirsiniz.

Bence insan vücudunda Android'ler olabilir ilerleyen yıllarda
Bu dediğiniz gerçeklikten uzak bir tahminden başka bir şey değil, tabii olabilir fakat şu anki ilerlemeyle imkansız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…