ChatGPT ne kadar ileri gidebilir?

Nerenizden salladınız, beyin veya akciğer? İşin ironi kısmı bi yana dil modeli dediğimiz şeyin bu dediklerinizi yapması mümkün değil, hayallerinizi yıktığım için özür dilerim.
Random bi forumdaki random bi kullanıcı hayallerimi yıktı çok üzgünüm. :)

LLM'ler üzerine çalışan 10'dan fazla üst düzey insanı dinledim ve sürekli takip ediyorum. Ne konuştuğumu biliyorum merak etme.

Bunu söyleyen bir sürü insan var biraz açın bakın. Ama İngilizce yoksa bunlardan haberiniz bile olmayacak tabii ki. Ta ki bir anda her şey değişene kadar. Türkçe kaynaklarda bu konuyu işleyen çok az insan var.

Konu sahibi de doktordan iyi teşhis koyabileceğini sanmıyorum demiş. Arkadaşım olay sanmaktan çıktı. Yoruma açık değil yani. Örneği var. Anladın mı? Ender rastlanan vakaları tespit ediyor. Google'da ararsanız görürsünüz. Hem insan hem hayvanlardaki hastalıkları zaman zaman bir insandan iyi analiz ediyor.

Dünyayı yok edene kadar sjsjsjsjsjsj.

Aslında basit olarak yapay zekalar bizim verdiğimiz bilgilerden bir şeyler çıkartıp sadece bunlara göre çalışırlar yani ne kadar bilgi verirsen o kadarını öğrenir ve sana sunar. Şu an için düşünürsek geliştiren kişiler ne kadar isterse veya alıcılar ne kadar isterse o kadar gider fakat bir gün insanların verdiklerinden bağımsız adeta bir insan beyni gibi öğrenmeye başlarsa o zaman sınırı olmaz.

Sanırsam arkadaş yapay zekanın sınırları ne kadar diye sormuş yani nereye kadar özgür olabilir diye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı