ChatGPT Plus daha uyguna nasıl kullanılır?

Hocam o reklam için yazmış, silinip silinmemesi büyük ihtimalle hesaptaki diğer kişilerin inisiyatifine kalacak.

Onun yerine iOS App Store üzerinden 500₺'ye, Sipay ile alarak da %10 cashback ile 450₺'ye alabiliyorsunuz. Daha iyi cashback veren yer varsa paylaşabilirsiniz ben Sipay ile aldım.

Ben şuan 20 dolar ödüyorum. 500tl ye almak için ios cihaz mı gerekiyor?

Üniversite eğitimim ve günlük işler için ChatGPT Plus aboneliğim var. Bu çok maliyetli hale gelmeye başladığı için bir tanıdıkla aynı hesabı kullanıp ücreti yarı yarıya ödüyorduk. Alternatif bir kullanım biçimi ya da indirim imkanı bulabilir miyiz?

Şu sıra dB ve Python için DeepSeek kullanıyorum. Token miktarı oldukça yeterli oluyor.
Çok özel işlemler ve ihtiyaçlar yok ise.
A) DeepSeek.
B) Google AI Studio.
C) Claude gibi yazılımları sırası ile işlemleriniz de kullanabilirsin.

Amnezi sorunu için, bir proje netleşince, kendisine tekrar hatırlatması için detaylı yazı hazırlamasını istiyorum. Bu yazı içine de aşamaları ekletiyorum. Not alıp, token bitmesi veya amnezi durumunda diğer chatde özeti ve aşamayı söyleyip devam ediyorum.

Şahsen kendisinin bana Pro için söylediği token miktarı, şu an DeepSeek de kullandığım ücretsiz kullanım kadar bile değil. ChatGPT çok fazla tekrar yapıyor konular içinde. Verdiği öneriler sonunda sunduğu yeni liste ise bir önceki konuşmalardan pek de farklı olmuyor. Kısacası ChatGPT özellikle tarihi veya güncel konularda bir gazetenin her paragrafta yaptığı tekrarları yapıyor.
ChatGPT'nin şu üstün kısmı var. Python kod konusunda bayağı iyi. Belleğinde sanırım çok fazla Python proje ve kod eklediklerini düşünüyorum. İlk planda taslak için onu kullanıp daha sonra DeepSeek ile genişletip, GUI amaçlı DeepSeek veya Google ile devam ettiğim de oluyor. Fakat son günlerde DeepSeek daha cazip gelmeye başladı.

Ortak hesaplar konusunda birçok arkadaşın belirttiği açıklamaları tekrar etmek istemiyorum. Eğer proje veya çalışmanız özel ise, ortak hesap olduğu için, sistemde atmasa bile ortak tarafından görülme durumu çok yüksek.

Ben birçok GPT ile ortak çalışmanız ve sürekli not alıp, notlarınızın da yedekleri ile devam etmenizi öneriyorum.

Başarılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı