ChatGPT Plus limit var mi?

Arigeo

Hectopat
ChatGPT Plus alacağım ama freedeki gibi bir limit var mi? Günde 50, 70 arasi fotograf yükleyeceğim ve 30, 40 tanede 10 sayfalik slayt yuklemem gerekiyor. Herhangi bir limit var mi ya da bunlar limiti doldurur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet var. 4o'nun 4 saatte 80 mesaj sınırı var.

Görsel limitine hiç takılmadım. Ayrıca 4o mini kötü bir sürüm, sınırsız olduğuna bakmayın.

Onun yerine gidip Gemini 2.5 Pro kullanın aistudio.google.com'dan. Hem bedava, hem de daha iyi.

Screenshot_20250608_200812_Brave.png

Gemini 2.5 Pro 06-05 kullanabilirsiniz. Güncel en iyi model.

Turkçe degil galiba.
Web site Türkçe değil, yapay zeka Türkçe. Sürüm seçip kullanın.

Bilmeniz gereken; ekranın sağında veya mobildeyseniz sağ üstteki ayarların solunda bulunan konfigürasyon butonunda "token count" var. O, hafızasını gösteriyor. O dolunca o sohbetten devam edemiyorsunuz, yenisini açmanız gerekiyor. Ama limiti yok.

Screenshot_20250608_201515_Brave.png

Kullanım esnasında herhangi bir hata alırsanız 1-2 kere yenile atın.

Web site Türkçe değil, yapay zeka Türkçe. Sürüm seçip kullanın.

Bilmeniz gereken; ekranın sağında veya mobildeyseniz sağ üstteki ayarların solunda bulunan konfigürasyon butonunda "token count" var. O, hafızasını gösteriyor. O dolunca o sohbetten devam edemiyorsunuz, yenisini açmanız gerekiyor. Ama limiti yok.

Eki Görüntüle 2507747

Kullanım esnasında herhangi bir hata alırsanız 1-2 kere yenile atın.
Gemini güzel de kullanırken sürekli 2.5 Flash veya yaratıcı versiyonları arasında geçiş yapmak sıkıntı, Android için diyorum.

ChatGPT Plus alacağım ama freedeki gibi bir limit var mi? Günde 50, 70 arasi fotograf yükleyeceğim ve 30, 40 tanede 10 sayfalik slayt yuklemem gerekiyor. Herhangi bir limit var mi ya da bunlar limiti doldurur mu?

Ben şahsen hiç bilmediğim kod yazma konusunda Aistudio'yu kullanıyorum. Token'ın 1M olması büyük avantaj. Ücretsiz bir üye olmama rağmen diğer oturumlarım sorunsuz kalıyor. Versiyonlar arası geçişler sorunsuz.
Arada amnezi ve halüsinasyonları oluyor. Oturum aşamasında iletişim konusunda standartlarınızı belirtin. Özellikle mesaj - açıklamaları kısa tutması - kod yazmaya siz söylemeden başlamaması vs konularında belirli süre istikrarlı gitse bile 300kdan sonra sapıtmaları olabiliyor. Nadiren de olsa Türkçe yerine İngilizce iletişime geçebiliyor.

Ücretsiz kullanım açısından ChatGPT ile aralarında oldukça çok fark var.

Unutmadan belirteyim. ChatGPT'nin de kod yazım aşamasında canva kısmı daha iyi olabiliyor.

Emin olmadığınız ve sürekli kod syntax hatalarında karşılıklı geçişler ile kontrolleri yaptırabilirsiniz.

Neler yaptırdım?
İp aralığında port taraması - basit tek kullanıcılı dB çözümleri - php/html gibi sayfa isteklerimi yapıyor. Özellikle Python hiç bilmediğim halde bana adımları anlatabilmesi güzel. Kodu alıp deniyorum sadece.
İletişimde çok uzun cümleler - devrik yapılar - günlük konuşma şekli ile iletişim kurmayın. İsteklerinizi çok net belirtin. Adım adım ilerlerseniz oldukça sorunsuz çözümleri oluyor.

Eğitim planlaması yapabiliyorlar ki CV'mi inceletip defalarca yapılandırmasını sağladım. Önerileri için çözüm ve eğitim aşamaları istedim ve bazı eğitimleri de kendisi oluşturuyor.

Yani;
Amacınızı net şekilde açıklamanız halinde her ikisinin de çözümleri çok geliştirici.
Ama "nasıl kız tavlarım" - "Bitcoin olmadan nasıl geçim sağlarım" gibi sorularınıza çok gerçekçi çözümleri yok. O kısımlarda halüsinasyonları devreye giriyor.
Aynı sayfa içindeki farklı konulara ait sorularınızı kendi verdiği çözümlerde tutarsızlık anında direk sorgulayın. Çünkü sayfada ilerleme oldukça, konuları karıştırıyor ve çözümleri anlamsız - halüsinasyon oranı çok yükseliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı