Çözüldü ChatGPT Plus limiti ne kadardır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

aykutsert

Kilopat
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Merhaba,
Boş bir odanın içini dekore etmesi için ChatGPT kullanmayı düşünüyoruz fakat ücretsiz versiyonun limiti yeterli değil.
Plus alalım diye düşündük fakat onun limiti ne kadar hiçbir yerde yazmıyor. Günde, haftada veya ayda kaç adet yapabiliriz bilgisi olan var mı?

Örnek görseller ekte mevcut.
Biri odanın telefon ile çekilmiş boş hali, diğeri ise ChatGPT ile içi dekore edilmiş hali.

Dosya Ekleri

• IMG-20250612-WA0000.jpg
    IMG-20250612-WA0000.jpg
    134,3 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG-20250612-WA0001.jpg
    IMG-20250612-WA0001.jpg
    119,9 KB · Görüntüleme: 86
Çözüm
o3 (en gelişmiş “reasoning” modeli): 100 mesaj/hafta
o4-mini: 300 mesaj/gün
o4-mini-high (kodlama ve teknik işler için optimize edilmiş): 100 mesaj/gün

ChatGPT Plus’ta Sora (DALL·E 3) ile görsel üretim limiti yoktur; istediğin kadar (koşullar çerçevesinde) görsel oluşturabilirsin.
Biz 3 kişi kullanıyoruz ben her şeyi soruyorum PDF'ler fotoğraflar atıp duruyorum ama henüz bir limite denk gelmedim muhtemelen yeter diye düşünüyourm.

o3 (en gelişmiş “reasoning” modeli): 100 mesaj/hafta
o4-mini: 300 mesaj/gün
o4-mini-high (kodlama ve teknik işler için optimize edilmiş): 100 mesaj/gün

ChatGPT Plus’ta Sora (DALL·E 3) ile görsel üretim limiti yoktur; istediğin kadar (koşullar çerçevesinde) görsel oluşturabilirsin.

Çözüm
Merhaba,
Boş bir odanın içini dekore etmesi için ChatGPT kullanmayı düşünüyoruz fakat ücretsiz versiyonun limiti yeterli değil.
Plus alalım diye düşündük fakat onun limiti ne kadar hiçbir yerde yazmıyor. Günde, haftada veya ayda kaç adet yapabiliriz bilgisi olan var mı?

Örnek görseller ekte mevcut.
Biri odanın telefon ile çekilmiş boş hali, diğeri ise ChatGPT ile içi dekore edilmiş hali.
Böyle bir şey için ChatGPT kullanmayn tam da sizin yapacağınız şey için tasarlanmış olan bir AI var zaten sizin için araştırıp bulacağım onu.

Böyle bir şey için ChatGPT kullanmayn tam da sizin yapacağınız şey için tasarlanmış olan bir AI var zaten sizin için araştırıp bulacağım onu.

İkinci attığınız olabilir aslında bilgisayara geçtiğimde deneyeceğim ama ilk attığınızda ilk plan yeterli olmaz ikinci planı almak lazım ki o da $40.
Teşekkürler. 😊

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı