ChatGPT Plus Nedir? Almaya Değer mi?

Free pakette genelde 10-15 dakikada model düşürür, süren doldu der. Plus da o kadar işim düşüyor daha sınır koymadı, alınabilir. Bazılarına tuzlu gelebilir ama işinize yarıyorsa birebir alternatifi yok.

Ücretsiz olan en iyi model denemesi ile paralı versiyon aynı ise benim için almanın anlamı yok. Merak ettiğim örneğin şu konuda 450 kelimelik açıklama yaz deyince yazabilen var mıdır? Her seferinde eksik yazıyor ve özür diliyor ama bir türlü istenilen özellikte doküman oluşturamıyor. Bu senaryo Grok 3 için de geçerli.

Gemini daha iyi bence ücretsiz katman olarak hem de mesaj limiti yok denecek kadar fazla özellikle flash modelleri için. Hem de Google servisleri ile entegre. Neden ChatGPT kısıtlı yazma limiti ve pahalı Pro planlarına rağmen daha fazla kullanılıyor anlamıyorum.🤔 İlk olmanın etkisi olabilir.

Programlama için kullandınız mı? Kullandıysanız ChatGPT'den daha mı iyidir hocam?

Arkadaşa sormuşsunuz ama bilgim olduğu için cevap vereyim. Kodlama konusunda DeepSeek en iyisi bence. Gemini kullanacaksanız localde açık kaynaklısını yani Gemma 3'ü kullanın derim. Evet, belirli promptlarla ChatGPT 4o'ya bayağı yakın.

Programlama için kullandınız mı? Kullandıysanız ChatGPT'den daha mı iyidir hocam?

Arkadaşa sormuşsunuz ama bilgim olduğu için cevap vereyim. Kodlama konusunda DeepSeek en iyisi bence. Gemini kullanacaksanız localde açık kaynaklısını yani gemma 3'ü kullanın derim. Evet, belirli promptlarla ChatGPT 4O'ya bayağı yakın.

İlk defa duyduğum bir yapay zekaydı meğer sahibi Google imiş.:D. Denemek için Arch Linux kurmayı sordum şaşırtıcı derecede güzel anlatmış açıkçası. DeepSeek kullanıyorum evet bayağı başarılı buluyorum. Gemma 3 inceleyeceğim sağ olun.

Kodlama için Claude kullanıyorum, ama bot aşırı abartıyor. Bir kod yaz diyorum binlerce satır yazıyor sonra daha fazla mesaj yazamadığı için kod yarıda kalıyor :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı