ChatGPT- Praktika AI - Copilot arasından İngilizce konuşmak için hangisi daha iyi?

Praktika ilk defa duyuyorum açıkçası. ChatGPT'nin GPT4-O modeli iyidir, mini için aynısını diyemem. Role-play uygulamalarını da kullanabilirsiniz tabii seviyorsanız, c.ai gibi

ChatGPT ile konuşurken bir şeyi yanlış telaffuz ettiğimde ya da beni yanlış anladığında konuşa konuşa duruyor. Bence sadece İngilizce konuşmak için olan bir yapay zeka kullanırsam daha iyi olur.

Ben de diğer arkadaş gibi GPT4 önermeye gelecektim ama başka bir şey istemişsiniz. Konuşa konuşa duruyor derken tam anlayamadım, yaşadığınız problem ne?
Ayrıca sadece İngilizce konuşma için geliştirilen, zaten sizin de söylediğiniz Praktika Al var, başka hiç duymadım. O da gayet iyi. Ondanda mı memnun kalmadınız? Ben bu ikisini kullanıyorum. Copilot hiç denemedim.

Ben de diğer arkadaş gibi GPT4 önermeye gelecektim ama başka bir şey istemişsiniz. Konuşa konuşa duruyor derken tam anlayamadım, yaşadığınız problem ne?
Ayrıca sadece İngilizce konuşma için geliştirilen, zaten sizin de söylediğiniz praktika al var, başka hiç duymadım. O da gayet iyi. Ondanda mı memnun kalmadınız? Ben bu ikisini kullanıyorum. Copilot hiç denemedim.

Yani ChatGPT bir kelimeyi yanlış anladığında ya da başka bir dil gibi algıladığında onunla ilgili konuşuyor ve de sık sık böyle olduğu için insan soğuyor. Henüz praktika kullanmadım onu denemek istiyorum ama kafamda bazı sorular var.
1- İngilizce bilmeyen biri praktika AI ile konuşarak İngilizce öğrenebilir mi?
2-bazı insanlar kartından izinsiz para çekildiğini söylüyor böyle bir şey var mı?
3- uygulamanın artı ve eksi yönleri nelerdir?

1- 2+2=4 değil bu sorunun cevabı. Mümkün mü böyle bir şey diye soruyorsanız ben mümkün olduğunu düşünmüyorum ama efektif bir kullanımla güzel gelişmeler sağlanabilir bence.
2- Yani ücretsiz deneme süreci için kart bilgilerini kaydedip sonrasında ücretli döneme geçmeden önce aboneliği iptal etmeniz lazım. O kişiler büyük ihtimalle bunu yaşamıştır diye tahmin ediyorum. Ama zaten artık güvenlik için internette sanal kredi kartıyla alışveriş tercih edilmeli. Direkt olarak ana kredi kartıyla değil.
3- Hangi uygulamadan bahsediyoruz bu soruda praktika mı?

Evet pardon dikkatim dağıldı.. 2 ye 2 şeklinde yazayım.
Avantajlar: Yapay zeka olsa da İngilizcesi çok iyi. Ana dili İngilizce diye düşünülebilir yani. Ve zamandan, mekandan bağımsız çalışabilme.
Dezavantajları: İnsani iletişim olmadığı için mekanik nihayetinde. Ayrıca tek yönlü bir geribildirim sistemi var. Dilbilgisi ve telaffuz ön planda, anlam hatalarında zayıf kalır.

1- 2+2 = 4 değil bu sorunun cevabı. Mümkün mü böyle bir şey diye soruyorsanız ben mümkün olduğunu düşünmüyorum ama efektif bir kullanımla güzel gelişmeler sağlanabilir bence.
2- Yani ücretsiz deneme süreci için kart bilgilerini kaydedip sonrasında ücretli döneme geçmeden önce aboneliği iptal etmeniz lazım. O kişiler büyük ihtimalle bunu yaşamıştır diye tahmin ediyorum. Ama zaten artık güvenlik için internette sanal kredi kartıyla alışveriş tercih edilmeli. Direkt olarak ana kredi kartıyla değil.
3- Hangi uygulamadan bahsediyoruz bu soruda praktika mı?

Evet pardon dikkatim dağıldı. 2'ye 2 şeklinde yazayım.
Avantajlar: Yapay zeka olsa da İngilizcesi çok iyi. Ana dili İngilizce diye düşünülebilir yani. Ve zamandan, mekandan bağımsız çalışabilme.
Dezavantajları: İnsani iletişim olmadığı için mekanik nihayetinde. Ayrıca tek yönlü bir geribildirim sistemi var. Dil bilgisi ve telaffuz ön planda, anlam hatalarında zayıf kalır.

Cevabın için teşekkür ederim. Evet 3 cü soruda praktika AI den bahsediyordum.
Bir tane arkadaş vardı DC de insanlarla konuşarak öğrenmişdi bende bu yuzden insan gibi olmasa da ama konuşa bildiğimiz için praktika ile İngilizce konuşmayı öğreneceğime inanıyorum.

1- 2+2 = 4 değil bu sorunun cevabı. Mümkün mü böyle bir şey diye soruyorsanız ben mümkün olduğunu düşünmüyorum ama efektif bir kullanımla güzel gelişmeler sağlanabilir bence.
2- yani ücretsiz deneme süreci için kart bilgilerini kaydedip sonrasında ücretli döneme geçmeden önce aboneliği iptal etmeniz lazım. O kişiler büyük ihtimalle bunu yaşamıştır diye tahmin ediyorum. Ama zaten artık güvenlik için internette sanal kredi kartıyla alışveriş tercih edilmeli. Direkt olarak ana kredi kartıyla değil.
3- hangi uygulamadan bahsediyoruz bu soruda praktika mı?

Evet pardon dikkatim dağıldı. 2'ye 2 şeklinde yazayım.
Dezavantajları: İnsani iletişim olmadığı için mekanik nihayetinde. Ayrıca tek yönlü bir geribildirim sistemi var. Dil bilgisi ve telaffuz ön planda, anlam hatalarında zayıf kalır.

Selam iyi günler praktika AI bilgisayarda kullanmak mümkün mü?

Selam son mesajım hakkında bir bilginiz var mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı