ROG STRIX XG27ACS alınır mı?

G24F2 modeli kronik panel sorunlu hocam maalesef.

Bu konuda her şey detaylıca anlatılmış göz atabilirsiniz.
evet hepsini satmak zorunda kaldım. KTC de panel olarak böyle bi sorun yaşatır mı? 300hz olması avantaj.

9 taksit var diye asusu alsam mantıklı bi tercih olmaz mı?

Son düzenleme:
Evet hepsini satmak zorunda kaldım. KTC de panel olarak böyle bir sorun yaşatır mı? 300Hz olması avantaj.

9 taksit var diye ASUS'u alsam mantıklı bir tercih olmaz mı?

ASUS da KTC de boe marka panel kullanıyor. KTC'nin paneli ve arka aydınlatması daha iyi. XG27acs rakibi bile olamaz. KTC'nin muadili M27Q3 ve VG27AQML5a gibi modeller. Ki KTC Vg27aqml5a dan bile daha iyi.

ASUS da KTC de boe marka panel kullanıyor. KTC'nin paneli ve arka aydınlatması daha iyi. XG27acs rakibi bile olamaz. KTC'nin muadili M27Q3 ve VG27AQML5a gibi modeller. Ki KTC Vg27aqml5a dan bile daha iyi.
Tam sizin profili inceliyordum hangi monitörleri önermissiniz diye size yazacaktım bildirimi görmemişim :)
Anlaşılan o ki 10-12k bandın da taksit sayısı fazla olan monitörler de olsa KTC ile denk değil mecbu onu alacaz. Cuma gecesini beklemeye değer mi?

hocam hz cok onemli değil 4k bu monitor nasil? Kullanım amaci ps5 ve hikayeli oyunlar olacak. Sizinde 4k bu fiyatlarda önereceğiniz monitör var mıdır?
link

Son düzenleme:
Tam sizin profili inceliyordum hangi monitörleri önermissiniz diye size yazacaktım bildirimi görmemişim :)
Anlaşılan o ki 10-12k bandın da taksit sayısı fazla olan monitörler de olsa KTC ile denk değil mecbu onu alacaz. Cuma gecesini beklemeye değer mi?

hocam hz cok onemli değil 4k bu monitor nasil? Kullanım amaci ps5 ve hikayeli oyunlar olacak. Sizinde 4k bu fiyatlarda önereceğiniz monitör var mıdır?
link
Paylaştığınız Dell monitör, ofis monitörü. Bu yüzden bazı eksileri var.

U27g4r gibi diğer 4k oyuncu monitörlerine göre çok zayıf renk gamutuna sahip. Bir diğer eksisi tepki süresininin kötü olması. 60hz de ortalama 16ms tepki süresine sahip.

Biraz daha ekleyip bunu almanız daha mantıklı.

Marka diye kötü sorunlu olan monitörleri uçuk fiyattan kitliyorlar bizim saf insanlarımızda ASUS bu güzeldir diye alıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kral sen insanlara laptop olarak GameGaraj falan öneren birisin kim kime neyi kitliyor tartismayalim boş yere.

Kral sen insanlara laptop olarak GameGaraj falan öneren birisin kim kime neyi kitliyor tartismayalim boş yere.

GameGaraj'ın üst segment cihazları MSI Vector kasa düşük bütçeli cihazları Monster'ın kullandığı marka Tongfang kasa kullanıyorlar azıcık bilginiz olsa boş yorumlar yapmazsın zaten.

Hall sensör sorunlu HP Victus 16 ya da kronik anakart sorunlu olan Lenovo LOQ 15IAX9 modelleri önermiyorum diye mi kötü oldum sizin gözünüz de.

Dünyanın en büyük üreticilerinin modellerinden 50-60 tane sorun mesajı atmanız o ürünü sorunlu veya kötü yapamaz maalesef. Milyonlarca satan ürünler bunlar dünya çapında. İnternette yüz tane şikayet görmeniz pek bir şey fark ettirmiyor.

Sizin Audi aracınız var ve sorun yaşıyorsunuz, benim Dacia markalı aracımda sorun yok diye size Dacia Audi'den daha iyi bir marka, Audi'nin sadece ismi var desem bana bir yerlerinizle gülersiniz maalesef. Marka, marka geçmişi, marka itibari her şey değildir ama çok şeydir kabul edin etmeyin.

Ayrıca yabancı sitelerde sadece işinize gelen yorumları paylaşıyorsunuz. Yorumlara göre gideceksek KTC hakkında yazılmış yüzlerce yorum var herhangi bir özelliği olmayan, ürün özelliklerinde yalan yanlış bilgi veren, satış sonrası sıfır olan, sıradan Çinli bir üretici olduğu yönünde. Siz memnun kalmış olabilirsiniz ama memnun kalmayan onlarca yorumu da es geçmeyin. Bu tip Çinli markaların kağıt üstünde yalan yanlış bilgiler verdiği hemen hemen her sektörde bilinen bir gerçek.

Dünyanın en büyük üreticilerinin modellerinden 50-60 tane sorun mesajı atmanız o ürünü sorunlu veya kötü yapamaz maalesef. Milyonlarca satan ürünler bunlar dünya çapında. İnternette yüz tane şikayet görmeniz pek bir şey fark ettirmiyor.

Sizin Audi aracınız var ve sorun yaşıyorsunuz, benim Dacia markalı aracımda sorun yok diye size Dacia Audi'den daha iyi bir marka, Audi'nin sadece ismi var desem bana bir yerlerinizle gülersiniz maalesef. Marka, marka geçmişi, marka itibari her şey değildir ama çok şeydir kabul edin etmeyin.

Ayrıca yabancı sitelerde sadece işinize gelen yorumları paylaşıyorsunuz. Yorumlara göre gideceksek KTC hakkında yazılmış yüzlerce yorum var herhangi bir özelliği olmayan, ürün özelliklerinde yalan yanlış bilgi veren, satış sonrası sıfır olan, sıradan Çinli bir üretici olduğu yönünde. Siz memnun kalmış olabilirsiniz ama memnun kalmayan onlarca yorumu da es geçmeyin. Bu tip Çinli markaların kağıt üstünde yalan yanlış bilgiler verdiği hemen hemen her sektörde bilinen bir gerçek.
hocam ktc hariç ne önerirsiniz? yarın panelinin ne olacağı belli değil pat diye gidebiliyor garanti varsa yine iyide garantiden sonra giderse at çöpe oluyor.
Asus 9 taksit olduğu için mantıklı geldi başka ne önerirsiniz?

Paylaştığınız Dell monitör, ofis monitörü. Bu yüzden bazı eksileri var.

U27g4r gibi diğer 4k oyuncu monitörlerine göre çok zayıf renk gamutuna sahip. Bir diğer eksisi tepki süresininin kötü olması. 60hz de ortalama 16ms tepki süresine sahip.

Biraz daha ekleyip bunu almanız daha mantıklı.
hocam amazonda taksit olduğu için bunu gördüm link nasıl?

Son düzenleme:
hocam ktc hariç ne önerirsiniz? yarın panelinin ne olacağı belli değil pat diye gidebiliyor garanti varsa yine iyide garantiden sonra giderse at çöpe oluyor.
Asus 9 taksit olduğu için mantıklı geldi başka ne önerirsiniz?

hocam amazonda taksit olduğu için bunu gördüm link nasıl?
Size hangisi daha iyi geliyorsa onu alabilirsiniz.

Hocam KTC hariç ne önerirsiniz? Yarın panelinin ne olacağı belli değil pat diye gidebiliyor garanti varsa yine iyi de garantiden sonra giderse at çöpe oluyor.
ASUS 9 taksit olduğu için mantıklı geldi başka ne önerirsiniz?

Hocam Amazon'da taksit olduğu için bunu gördüm link nasıl?

Hocam KTC'de sizin işinizi gören, fiyat performans bir ürün olabilir. Ben herhangi bir markayı kötülemiyorum. Ama imkanınız yetiyorsa ASUS gibi bir markayı tercih etmeniz daha doğru olacaktır diyorum sadece. Konu başlığında attığınız modelden evimde iki tane var ve gayet güzel monitör. Tek diyebileceğim budur şimdilik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı