Hocam, Magisk'e girip YouTube'da bir video aracılığıyla bir şeyler yapmıştım. Görselde sol tarafta bir uygulama gibi bir şey oluşturmuştum hatta (ismine takılmayın) ve sonra banka uygulamalarına girebilmiştim.APK olarak indirin.
![]()
Root Checker 6.5.3 Android APK Dosyasını İndirin
APKPure'dan Android için Root Checker en son sürüme 6.5.3 APK'sını indirin. Root (superuser veya su) eriÅiminin doÄru Åekilde kurulduÄunu doÄrulayın!apkpure.com
Magisk'i indirdiniz de kurulum yapmamışsınız. Şu an girebiliyor musunuz banka uygulamalarına? Sizin telefonun muhtemelen formatlanması, root atılması lazım. Samsung ise hiç ellememek daha iyi.
Cihazınız rootlu değil. OpenAI desteğe yazıp problemi ve cihazınızın rootlu da olmadığını bildirin. Buradan sonrasını onlar halledecek.Hocam, Magisk'e girip YouTube'da bir video aracılığıyla bir şeyler yapmıştım. Görselde sol tarafta bir uygulama gibi bir şey oluşturmuştum hatta (ismine takılmayın) ve sonra banka uygulamalarına girebilmiştim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.