ChatGPT Search Google'ı geçebilir mi?

Makaleler
49
Merhaba,
ChatGPT Search çıktığını söyledim önceki konumda. Uzantı ile yapılıyor.

Asıl olay söylemek istediğim; Google yerini kaptırır mı? Tabii arada bayağı fark var. Birisi 2,7 trilyon dolar iken diğeri 157 milyar dolar piyasa değeri var.

Zaten bu kadar yükselmesi arkasında Microsoft ve NVIDIA olduğu içindi, ChatGPT.

Arama motoru olarak trilyon dolarlık şirketi geçebilir mi ChatGPT?

İyi Sosyaller.

Son zamanlarda Google'ın saçmalaması zaten belli bir kesimin tarayıcı değiştirmesine sebep olmuştu, ChatGPT'nin de bu olaylara yapay zekayla beraber girişmesi iyice kötü olacaktır Google adına.

Ya arama motoru kanadında kendilerini geliştirecekler ya da ChatGPT'nin kendilerini geçmelerini izleyecekler bence. Tabii ki kısa bir sürede bu mümkün değil ama ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Son zamanlarda Google'ın saçmalaması zaten belli bir kesimin tarayıcı değiştirmesine sebep olmuştu, ChatGPT'nin de bu olaylara yapay zekayla beraber girişmesi iyice kötü olacaktır Google adına.

Ya arama motoru kanadında kendilerini geliştirecekler ya da ChatGPT'nin kendilerini geçmelerini izleyecekler bence. Tabii ki kısa bir sürede bu mümkün değil ama ilerleyen zamanlarda göreceğiz.
Mesela Gemini bayağı kötü bana göre. Gereksiz bilgi veriyor, bir önceki söylediğiniz şeyle alakalı pek tatmin edici cevap vermiyor.

Dediğiniz gibi bir anda mümkün değil. Bir anda ortaya çıkan yapay zeka sorunu herkes yapmaya başladı. Oydu, buydu, şuydu gibisinden ama en çok ses getiren ChatGPT oldu.

Kesinlikle geçecek gibi duruyor. Şu an tek sorun cevabı bilmediği zaman sallaması.
Bazen de doğru soru sorulması gerekiyor.

Merhaba,
ChatGPT Search çıktığını söyledim önceki konumda. Uzantı ile yapılıyor.

Asıl olay söylemek istediğim; Google yerini kaptırır mı? Tabii arada bayağı fark var. Birisi 2,7 trilyon dolar iken diğeri 157 milyar dolar piyasa değeri var.

Zaten bu kadar yükselmesi arkasında Microsoft ve NVIDIA olduğu içindi, ChatGPT.

Arama motoru olarak trilyon dolarlık şirketi geçebilir mi ChatGPT?

İyi sosyaller.

Minimum 3-5 senesi var daha gecmesi icin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Casus yazılım olma konusunda zaten Google'ı geçti bile, malum her sorunuzu bir yere kaydediyor. Daha çok kullanılma konusunda yakın zamanda pek sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı