Çözüldü ChatGPT sohbetleri silindi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

pabos

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 10 Pro
Intel Core i3-3110M CPU @ 2.40GHz 2.40 GHz
RAM 8 GB
ChatGPT'nin ücretsiz sürümünü kullanıyordum. Az önce girdim ve sadece 1 tane sohbetim kalmış, hiçbir arşivleme olayı falan yok. Önemli sohbetlerim falan vardı, hepsi kaybolmuş. Neden dolayı olmuş olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
ChatGPT'nin ücretsiz sürümünü kullanıyordum. Az önce girdim ve sadece 1 tane sohbetim kalmış, hiçbir arşivleme olayı falan yok. Önemli sohbetlerim falan vardı, hepsi kaybolmuş. Neden dolayı olmuş olabilir?
Yok hocam, bende de aynı sıkıntı yok. Telefondan baktım, gözüküyordu tüm yazışmalar. Sitede büyük ihtimalle sıkıntı var, düzelir.
Yok hocam, bende de aynı sıkıntı yok. Telefondan baktım, gözüküyordu tüm yazışmalar. Sitede büyük ihtimalle sıkıntı var, düzelir.

Çözüm

İnşallah öyledir.

Saçma bir şekilde telefonumda sohbetlerin hepsi duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnşallah öyledir.

Saçma bir şekilde telefonumda sohbetlerin hepsi duruyor.
Telefonunuzda duruyor mu? Emin misiniz? Erişmeye çalışır mısınız?

7-9 ay falan ChatGPT Plus kullandım, onun haricinde de baya kullandım. 4 kere falan bütün sohbetlerim sebepsiz yere silindi. Destek ile iletişime geçtim ve hem çok ilgilenmediler, hem de sebebini bulamadılar. Kalıcı olarak silindi sohbetlerim.

Telefonunuzda duruyor mu? Emin misiniz? Erişmeye çalışır mısınız?

7-9 ay falan ChatGPT Plus kullandım, onun haricinde de bayağı kullandım. 4 kere falan bütün sohbetlerim sebepsiz yere silindi. Destek ile iletişime geçtim ve hem çok ilgilenmediler, hem de sebebini bulamadılar. Kalıcı olarak silindi sohbetlerim.

Tamamen erişebiliyorum, bu mesajı yazarken bile bir soru sordum yazıyor. Hiç Plus falan almadım ama 2-3 yıldır aynı hesapta kullanıyorum.

Tamamen erişebiliyorum, bu mesajı yazarken bile bir soru sordum yazıyor. Hiç Plus falan almadım ama 2-3 yıldır aynı hesapta kullanıyorum.
Yok zaten Plus'la alakası yok, demek istediğim uzun süre bolca kullandım ve deneyim ettim.

O hâlde muhtemelen problem yoktur. Arkadaşın dediği gibi düzelir. Web site ara sıra bozulabiliyor.

Evet bendede silindi, korktum bir an. Telefonda hepsi yerli yerinde duruyor. İnternet sitesinde problem var en geç yarına düzelir veya en erken bir kaç saat içinde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı