Çözüldü ChatGPT sohbetleri silindi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

pabos

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 10 Pro
Intel Core i3-3110M CPU @ 2.40GHz 2.40 GHz
RAM 8 GB
ChatGPT'nin ücretsiz sürümünü kullanıyordum. Az önce girdim ve sadece 1 tane sohbetim kalmış, hiçbir arşivleme olayı falan yok. Önemli sohbetlerim falan vardı, hepsi kaybolmuş. Neden dolayı olmuş olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
ChatGPT'nin ücretsiz sürümünü kullanıyordum. Az önce girdim ve sadece 1 tane sohbetim kalmış, hiçbir arşivleme olayı falan yok. Önemli sohbetlerim falan vardı, hepsi kaybolmuş. Neden dolayı olmuş olabilir?
Yok hocam, bende de aynı sıkıntı yok. Telefondan baktım, gözüküyordu tüm yazışmalar. Sitede büyük ihtimalle sıkıntı var, düzelir.
Bende telefonda duruyor. Bilgisayarda tarayıcı geçmişimden eski sohbetleri açıp görüntüleyebiliyorum hatta yazışabiliyorum bile. Sorun internet sitesinde sohbetleri gösteren menüde heralde. Umarım düzeltirler ve sohbetlerimize birşey olmaz.

Bende telefonda duruyor. Bilgisayarda tarayıcı geçmişimden eski sohbetleri açıp görüntüleyebiliyorum hatta yazışabiliyorum bile. Sorun internet sitesinde sohbetleri gösteren menüde heralde. Umarım düzeltirler ve sohbetlerimize birşey olmaz.
Telefonda web üzerinden girdiğimde görünmüyordu, uygulama kurduğumda göründüler

Bende de düzeldi yaklaşık 20 dakika önce.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı