ChatGPT'nin 85 bin TL'ye topladığı RTX 4070 Ti sistem nasıldır?

Bütçe
70k dan biraz fazla

Bunlar daha mantıklı.
Teşekkür ederim bakacağım.

DLSS zaten fps'i arttırmak için üretilen bir özellik değil mi? Nasıl 30 serisinden daha çok fps alabilirim ki? Ayrıca nvidanın yüksek modelleri stable diffusion gibi yapay zekalarda daha iyi çalışıyor bu yüzden yapabildiğim en yeni modelleri almaya çalıştım. DLSS tarzı özelliklere ihtiyacım oluyor

Hocam VRAM bile 4 GB daha fazla arkadaş yanlış duymuş bir yerlerden.

RTX4080'e çok ağır yapay zekaları local olarak çalıştırmıyorsanız gerek yok zaten.
Ama bu fiyata sırf ağır yapay zeka çalıştırmayacak diye neden 4080 yerine 4070 alsın? Mantıklı değil.

@burak ata sistemi ChatGPT dizmiş. Çok da takmaya gerek yok. Yanlış sistem demiyorum ama ChatGPT güncel indirimden, fiyattan haberdar değil. Forumda konu açın sistem toplamak için, birileri yardım eder. ChatGPT'ye 85 bin TL emanet etmek mantıklı değil.

Ama bu fiyata sırf ağır yapay zeka çalıştırmayacak diye neden 4080 yerine 4070 alsın? Mantıklı değil.

@burak ata sistemi ChatGPT dizmiş. Çok da takmaya gerek yok. Yanlış sistem demiyorum ama ChatGPT güncel indirimden, fiyattan haberdar değil. Forumda konu açın sistem toplamak için, birileri yardım eder. ChatGPT'ye 85 bin TL emanet etmek mantıklı değil.

Oyun oynamaktan bahsetmediği için söyledim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı