ChatGPT'nin hazırladığı antrenman planı nasıl?

Menatonia

Hectopat
Daha fazla  
Sizce ChatGPT'nin bana verdiği bu program nasıl gelişimim için bana yardımcı olur mu? Söylediği hareketlerin hepsine hakimim.

Ekran Resmi 2025-06-10 13.21.56.png

Ekran Resmi 2025-06-10 13.22.06.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bacak gunu bayağı ağır bence degisiklikler yapilabilir. Akşama doğru müsait olursam program yaparım bana boy kilo kaç aydır spor yaptığını vs yaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bacak gunu bayağı ağır bence degisiklikler yapilabilir. Akşama doğru müsait olursam program yaparım bana boy kilo kaç aydır spor yaptığını vs yaz.

Toplam 1 yıldır yapıyorum ama arada sürekli spora ara vermek zorunda kaldım şu anki kilom 70 boyumda 175 istersen Instagram üzerinden şu anki formumun fotoğraflarını atabilirim.

Split bronun devri biteli yıllar oluyor.
Kesinlikle bu tarz splitbro programlar ile vakit kaybedeceğine, upper/lower 2X yapman en iyisi.

Gürays hyperthropy yap dostum.

Gürays hyperthropy yapmış biri olarak söylüyorum. Ve güray hocayı çok seviyorum. Fikirleri ve bilgi birikimi çok değerli spor sektörü için. Ama bana kalırsa bir natural vücut geliştirmeci için çok fazla volume olan bir program. Eğer ki ilaçlı olsam. Ve genel olarak kalori surples takılan bir sporcu olsam. Kusursuz program.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı